Nurkrdnz1 maviboncuukk geçmiş olsun stres yapma üzülme bende bir düşük yaotım şuan hamileyim herşey geçiyor canın sağ olsun
rumkaya maviboncuukk bende daha bugün kürtaj oldum 😔 kanamadan korkmadım ama sancılanma başlayınca anladım gideceğini çok zor ama Rabbim sabır versin bizlere
maviboncuukk rumkaya bende hiç kalbi durmuştur diye düşünerek gitmedim en fazla hastaneye yatarım diye düşündüm duyunca yıkıldım rabbim size de sabırlar versin
Nurkrdnz1 maviboncuukk benimde zor bir süreçti çok ağırılı bir düşük yaptım kürtajsız sadece canımı düşünüyordum çok üzülmedim sonrasında açıkcası verende Allah alanda Allah isyan gibi olmasın
maviboncuukk Nurkrdnz1 yani alışırım umarım neredeyse çoğu kadının yaşadığı bir durum insan başına gelmeden tam anlamıyor maalesef.Ben genel anesteziyle kürtaj olacağım sanırım bir şey hissetmem
Kubare134 maviboncuukk uyku tutmadı sizi de sanırım .. Allah yardımcınız olsun kucağınızı en kısa zamanda yenisiyle doldursun..
maviboncuukk Kubare134 tutmadı ağlıyorum ama isyandan değil bilmiyorum neden çok acı.Sabaha kadar uyuyabileceğimi de düşünmüyorum dile kolay,Rabbim bu acıyla imtihan ettiği kim varsa hepsine sabırlar versin çok zor.
maviboncuukk kyaas düşük tehlikem kanama riskim yoktu birden bire oldu zaten bir gün içerisinde de bebeği kaybettik çocuktan oluşan genetik bozukluktan olabilir dedi doktorum sizinle alakalı bir şey değil dedi
namkol1 maviboncuukk ben 12 haftalık hamileyim. Üç dört kere lekelenmem oldu ilk3 ay yasak dedi ilişki. Progesteron verdi. Hem ultrason olarak hem vajinal olarak baktı çünkü çok şiddetli anlamsız ağrılarım vardı karnımda kanama alanı yok görmedi. Korkma birşey olmaz Allah ın izniyle
sevdaozz maviboncuukk rabbim yardımcınız olsun dilerim en sağlıklı şekilde tekrardan anne olursunuz. Bende geçen sene aynı durumu yaşadığım için yaşadığınız hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum 😔
namkol1 maviboncuukk çok üzüldüm. Hiç böyle bir cevap beklemiyordum. Başın sağ olsun geçmiş olsun. Hayırlı ve istediğin zamanda sağlıkla sıhhatle hamile kal inşallah canım
Teacherobilmi Çok üzüldüm geçmiş olsun ama doktorun dediği gibi canım ilişkiyle vs alakası yok büyük ihtimalle bebek güçlü bir genetiğe sahip değildi daha sonra büyüyüp sorun olacağına şimdiden olması daha iyi canını sıkma.
maviboncuukk Teacherobilmi çok sağol canım umarım herkesin bebişi sağlıklı olur isteyen herkese nasip etsin allah
maviboncuukk sevdaozz sizinde başınız sağolsun rüya gibi geldi ve geçti aldılar dilerim bundan sonra ki hayatımız güzel olur