Briahll Kdkdjd_737 en son ne zaman gittin kontrole? Yakın zamanda gittiysen doktoruna sordun mu bu durumu?
Kdkdjd_737 Briahll en son 30 eylülde gittim ve daha önce bu şikayetlerim yoktu yeni oldu havalardan da olabilir mi üşütmeden burası çok soğuk evde buz gibi oluyo
Briahll Kdkdjd_737 olabilir belki canım. Eğer Geçmezse için rahat etsin diye Bi gider muayene olursun.
demirrleydi_ Deletedmom_290 34+6 dan bildiriyorum burda günler hiç geçmiyor son 3 hafta kaldı ama bana aylar kaldı gibi geliyor uykular haram sürekli sersem gibi geziyorum
ipekmom_ Deletedmom_290 tabii normalde bi aksilikl olmazsa bebek ne zaman isterse o zaman doğuyor ☺️ ama çokta fark etmiyor genelde 40ı pek görmüyor yorumlara baktığımda
Meltemanneolsun Deletedmom_290 ben de hep 40 hafta nasıl geçecek hamilelik kisaltilsin diye dalga geçiyordum biraz fazla geçtim sanırım 34. Haftada acil doğuma alındım. 😊
Efsunib Deletedmom_290 ay evet o haftalarda günler bende de geçmiyordu birde ben serklajlıydım anca yatıyordum sadece tuvalete kalkıyordum delirdim bir süre sonra ağlama krizleri geçirdim 😂 sonra bir baktım 33 haftalık oldum doğurdum