Bbgg
Ayyy 1.5 aydır uğraşıyorum. Ben halı yikamacidan geldi sandım sonra biz en üst katta oturuyoruz aspiratör borusuna kuşlar giriyordu büyük ihtimal ordan geldi çünkü kuş yuvasında oluyormuş orayı kapattık ama halen çıkmaya devam ediyordu sinirim bozulmuştu . İlaçlama şirketleri 2 kere ilaçlama yapıyoruz dediler ama hamile olunca biraz çekindim. Bende komple mutfak halisini felan yıkamaya verdim. Mutfakta sofra bezi, gibi herseyi tekrar yıkadım. 1.5 aydır halı kullanmıyorum kapının altına da rüzgar geçirmez böcek geçirmez aldım diğer odalara gelmesin diye sadece kiler ve odada 1 tane gördüm ondada eşim mutfak kapısını açık unutmuş. Firin çalıştırinca ortaya çıkıyordu bir sürü süpürp siliyordum ama yine çıkıyordu. Bi eve geldim yerde 12 tane felan En son sinirim bozuldu buhar makinesi ile mutfağın heryerini buharladim dolap içleri kombinin oralar duvardaki boruları ondan sonra 1, 2 kez gördüm 5,6 gün çıkmadı sonra yine 2 tane gördüm başka görmedim 2 gündür bitti gibi ama halen halıyı sermedim. Sirkeli su sıkıyorum bazen onu sevmiyolarmis. Yumurtaları 10 günde çıkıyormuş siyah tüylü hali larvaymis buyuk hali ucuyormus. Ben giysi dolabına ve yorganlara naftalin attım