Ertugunannesi Ebrufarid insallah dediginiz gibi saglikla kucagima almak nasip olur haklisiniz ama iste insan tedirgin oluyor ilk bebekte heralde
Mihribanalp Neserifatkersu günlük 2 bardak ayran için ve pekmez yiyin mutlaka tavsiye ederim deneyin birsey kaybetmezsiniz☺️
Htctsbk Ebrufarid daha önceki haftalarda ağrıların oldumu Doğum sancısı gibi allah ananlınbabalı büyütsün bu arada canım bendede kısalık var
Ebrufarid Htctsbk benim sadece kasik ağrılarım vardı ama bütün gebeligim boyunca oda serviks kisaligindan oluyormuş hiç stres yapmayın bişey olmaz insallah
Ebrufarid Lavantam normalde çok hareketli idi gün boyu durmazdi kontrole gitmeden önce azaldı hareketi hareket yapıyordu ama istemsiz ağır ağır hareket ediyordu günde 2 3 kere oda
Beyzanrsoztkn @Ebrufarid Merhaba doktorunuzun adı neydi ve hangi hastane acaba ☺️ Bu arada hayırlı olsun ❤️
Ebrufarid Beyzanrsoztkn teşekkür ederim Medipol Çamlıca Hastanesi elif malcok hanımdi doğumu mu yaptıran doktor
BMA Ebrufarid amin canım insaAllah ❣saol epilepsi var biraz ondan korkuyorum çünki korkudan bayiliyorum oan bayılırım nöbet geçiririm geriliyorum kasiliyorum cunki cocuga bisi olur diye korkuyorum