Asfhjkkdk Meltemanneolsun doğum yapmadan ne zaman önce ciğer geliştirici vurdular bende bugün vuruldum diğer dozu yarın 2 3 cm açılmam var
Meltemanneolsun Asfhjkkdk benim kesem delinmisti su siziyordu 30. Haftada hastaneye yattım o zaman vurulmustum 34 de de doğum yaptım.
aybalasmom Yikra 35. haftada olduğum için ne olur ne olmaz normalde yapılıyormuş ciğer geliştirici iğne, şu anlık normal doğum görünüyor bi terslik olmazsa
Asfhjkkdk aybalasmom sizinle haftam aynı açıklığımda var bugün ilk dozunu yaptılar yarın bir daha yapıcaklar sancım yok benimde sizin gibi
aybalasmom Asfhjkkdk kaç cm açıklık var. Bana hala yapılmadı ciğer geliştirici. Az önce nstden çıktım sancın yok dedi ebe
aybalasmom Asfhjkkdk hmm iyi yatırmamışlar seni. Biraz daha bekler inşallah bebeklerimiz 2 hafta beklese yine yeter
elifayaz112_ aybalasmom adıyla doğsun büyüsün inşallah hakkından hayırlısı neyse o olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun 😘
aybalasmom Yikra bana da ilk gittiğim hastanede bir şey dememişlerdi, o yüzden orda yatışı kabul etmedim