aybalasmom [silindi] evet dığumhanedeyim. Sancım baya azaldı, servise çıkaracaklar böyle azalırsa ama ne zaman bilmiyorum
aybalasmom [silindi] iyiyim çok şükür. Doğumhanedeyim hala bekliyorum öyle, sancılarım azaldı ama bi şey diyen yok
aybalasmom elifayaz112_ yok yapmadım. Sancım azalsın diye serum yapmışlardı ilk geldiğimde. Hala bekliyorum, ara ara nst çekiyorlar açıklığa bakıyorlar
elifayaz112_ aybalasmom inşallah bebişin ve sen sağ salim bir şekilde doğum yapar kurtulursun bu arada kız mı erkek mi ismi belli mı
aybalasmom [silindi] amin inşallah teşekkür ederim. Hala nst açıklık muayenesi devam ediyor. Açıklık aynı
Meltemanneolsun aybalasmom ciğer geliştirici vurdukları da 48 saat sonra etkisini göstermeye başlıyor belki tutarlar daha. Geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin ben de 34. Haftada doğum yaptım kuveze de girmedi bebeğim
aybalasmom Meltemanneolsun yaa gerçekten mi, dünden beri hastanedeyim daha ciğer geliştirici yapmadılar o zaman günlerce burdayım ben
Asfhjkkdk Meltemanneolsun doğum yapmadan ne zaman önce ciğer geliştirici vurdular bende bugün vuruldum diğer dozu yarın 2 3 cm açılmam var
aybalasmom elifayaz112_ amin inşallah servise aldılar şimdi açılma ilerlemediği için buraya geçtik. Bebeğim kız adını Aybala Gökçen koyacağız🥰
elifayaz112_ aybalasmom adıyla doğsun büyüsün inşallah hakkından hayırlısı neyse o olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun 😘