durusuuu Kızlar doğumum kısmetse aralık ayında olacak. 70 günden az kaldı. Ayy çok heyecanlanıyorum. Fakat daha hiçbir şey almadıkkk 😂 siz de nasıl durumlar hazırlıklar nasıl gidiyor
ikosunbebisi durusuuu Büyük ihtimalle benimde aralıkta olacak ikiz gebelik çünkü yoksa ocakta olurdu. Çoğu kıyafetlerini aldık ama henüz yıkama vs yapmadım :)
Nealakayahu durusuuu ya benim 93 günüm var bende aralıkta yaparım diye düşünüyordum aslında istiyordum 😅 Ocak ayını yarılayacak gibi duruyorum o halde
nurssmom durusuuu benim herşey hazır sadece benim lohusa eşyalarım kaldı. Badana yapılmayı bekliyor ondan sonra inşallah yıkayıp ütüleme işine geçicez. Ben korkuyordum ağırlaşıcam diye gerçekten ağırlaştım plesanta önde nerdeyse karnımı aşağı çekiyor çok ağrı yapıyor. Birde nefes almakta güçlük başladı ayağa kalkınca nefes nefeseyim. Hiç bişey yapmak istemiyorum 🥺iyiki herşeyi önceden almışım şuan fiyatlar uçuyor ben taksit bitirdim. Bebek varken masrafa girerken birde eşyalarının masrafı mantıklı gelmedi
Berlin Benim de kasım sonu aralık başı olacak,kıyafetler battaniyeler vs yıkandı dolaba yerleşti eksikler de neredeyse bitti onları da tamamlayıp 35.hafta gelmeden hastane çantası hazırlayacağım inşallah 🫠
durusuuu Berlin ayy ellerinize sağlık sağlıkla gelsin 🫶🏻 mutlaka alın dediğiniz veya bi listeniz var mı?
[silindi] Aralık ortası olcak inşallah, bebişin alışverişi bitti benim ihtiyaçlarım kaldı, gardrobu kurup yavaş yavaş yerleştircez inşallah 🧡
Ruruu [silindi] ayy benim de ayni, bizim herseyimiz hazir cok sukur yikadik utulemesi kaldi, kendime de bir iki sey alacagim bitti cok sukur masaAllah 🤍
Berlin durusuuu hepimizin inşallah 🫶🏻 ilk annelik deneyimim olacak o yüzden tavsiye verecek kadar tecrübem yok maalesef herkesten gördüklerimle ortalama bir alışveriş yapmaya çalıştım ☺️
Kucuk_dunyam durusuuu bende buralardan gördüğüm listelerle ortaya karışık birşey yaptım ama tulumu biraz abartmışım ben 🙈
lilainci Kızlar selam, 27+6yız🌸 Çoğu şeyi aldım fakat yıkayıp ütülemedim. Aralık sonu gibi görünüyor sizce ne zaman eşyalarını yıkamalıyım? Çoğu kişi herseyimiz hazır yazmış telaşlandım 😂
Simsiyahh lilainci bizde 27+6 aynıyız 🥹 ama biz sezeryan olacağı için 10-16 Aralık falan olacak bizimkisi inşallah 🤲🏻❤️hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
Eddyy lilainci benim de öyle bugün toplu kıyafet alışverişini yaptım🤣 bi e bebekten zıbın alırım düz beyaz onun dışında yatağı arabası vs daha yok🤣🤣🤣 ben yavaştan almayı tercih ediyorum ama kasıma ayında bitiririm inşallah🤣
Berlin lilainci 31-32.haftalarda yapmak ideal bence,sonra ağırlaşıyor insan çok yorucu olacağını düşündüğüm için hallettim ben ☺️
Ozgemlym lilainci 1 gün var aramızda daha hiç alışveriş bile yapmadım 🫣🫣 2. Bebek rahatlığı galiba bu ilk kızım 40 haftada doğmuştu😍
Kocbuse65 durusuuu oyyyy sağlıkla al bebişini kucağına 🥹😘 Anılarım canlandı bende aralıkta doğum için gün sayıyordummm . Şimdi çok şükür kucağımda🙏🏻 şuan yatağında yatarken bende postlara bakıyorum 🥲😘😍🥹
Gokturkmom_ Kocbuse65 Ah Ahh birlikte gün sayıp aynı hastanede doğum yaptık hey gidi günler hey 🥹🥹✨✨🌟🌟🥰🥰
Birhayalimvr Bizde cogu seyi aldik kizlar benim hastanede giyiceklerjm ve bebegin hastane cikis seti vs. Kaldi ufak tefek seyler plesengan asagida dun bir lekelenme yasadm baya korktum hayirlisyla dogursak ya