momica Deletedmom_657 ay hayır kırmızı et veya kemik çorbası gibi şeyler hiç zararlı olur mu özel hassasiyetiniz yoksa afiyet olsun 🙂 burada kastettikleri sakatat yani kokoreç gibi şeyler kelle paçayı hasta olduğumda evde yapılmak şartı ile tüketmeme izin vermişti benim doktorum ama böyle durumları en iyi takipli olduğumuz doktorlar bilir her beden farklı sonuçta
ikizannesiiiiiiii Ben ilk baş sakat at yasak olduğunu bilmiyordum ciğer yedim duyduktan sonra da korktum çok şükür bir sorunla karşılaşmadım Ama içimi rahat etmesi için yemesek daha iyi
patateslimanti Aşırı canım sıkıldı postu görünce bağda yemesem mi falan dedim bilgimde yoktu kaynanamgil birşey olmaz iyi bile olur vitaminli dediler. Birsürü yedim keşke araştırsaydım her boku araştırırım bunu araştırmadım ilk trimesterdayım daha
Dilaraclkalav Zelis_ozdrgn bilmiyorum ben tek doktordan da bahsetmiyorum bu arada yazdıklarımı 3 farklı doktor söyledi 🤷🏻♀️
Seymanur_ts birnurrr ikinci gebeliğimdeyim ikisinde de ciğer yedim yiyorum da haala hatta kokoreç de yedim bi sıkıntı olmadı aşırıya kaçmamak şartıyla yenir bence
gormez Ben de bilmiyordum ilk gebeliğimde sakatat yedim şimdi 19. Haftadayım ve çok korkuyorum bebeğime birşey olmuş mudur ? Çarşıda satılan sakatat dürümden yedim :(((
suragungor birnurrr hamile oldugumu ogrenmeden 1 gun once ciger yemistim ogrendikten sonrada 18. Haftada falan cok az yedim yine 16. Haftamda cok kotu grip oldum yataktan kalkamiyordum 2 tas kelle paca ictim bir sey olmadi icilmedigini bilmiyordum ama bir sorunda olmadi