demirrleydi_ Fatmactn_6 sezaryen olucak benim yarın kontrol var bir tarih belirlemesini istiycem artık Senin nasıl olucak
Fatmactn_6 demirrleydi_ senin günün belli olacak o zaman benimki vajinal o yüzden ne zaman gelir hiç bilmiyorum erkek bebesi geç gelir diyorlar ama benim yalancı sancılarım başladı hastaneye 1 saat uzaklıktayız kaygılarım başladı
Ozgemlym DiplomaliEvHanimi 27+4 kasımda 6 yaşına gircek 1 kızım var yaş 36 🫣 2. Kızımı bekliyoruz 🙂 İzmirdeyiz
pembeayakkabilikiz DiplomaliEvHanimi 15 haftalık hamileyim ☺️ 2 buçuk yaşında bir kızım var benımde 🩷🌸
DiplomaliEvHanimi Hatnbnr 1 ay oncesınden haftamı hesaplayarak bekledım de aldım hergun sabah tam 10da bakarak
Beren_24 rabiadmr21 Amin hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏼 şehir hastanesine Zehra deniz zor aksakala gidiyorum memnunum zaten doğum için memleketime Samsuna gidicem inşallah 🌸 siz hangi doktora gidiyorsunuz
rabiadmr21 Beren_24 Amin 🤲🏻 bende eşimin görevi dolayısıyla ağrıdayım özel klinik rahmi Demirtaş a gidiyorum ama buradaki özel hastaneye pek güvenemiyorum ama doktorumdan çok memnunum 20 haftalık hamileyim şu an ilk doğumum olacak çok korkuyorum 🥹
demirrleydi_ Fatmactn_6 evet benim belli ama bakalım doktor ne zaman alacak o var Ama erkek bebek illa geç gelir diye bişey yok ablam 33+5 te doğurdu erkek bebek
Fatmactn_6 demirrleydi_ doktorda kesin bir tarih verir sana. Aman o kadar erkende gelmez inşallah bekliyoruz bakalım
ipek63yldz_ DiplomaliEvHanimi Yaş 26 🤭 İkinci gebelik 2 yaş 2 aylık Oğlum var 35+2 günlükte hamileyim kızımızı bekliyoruz 🤲🏻 Yarın doktor kontrolümüz var inşallah gün alıcaz 🤲🏻🤲🏻 erken dogum riskim var çünkü ❤️🤲🏻🤲🏻