Efendininannesi Busra_ercan4 dün gittim doktora 3 en fazla 4 haftan daha var dedi herşey yolundaymış nstde sancım hiç çıkmadı sadece akşam otururken 1 en fazla 2 kere ufaktan samcı gelip gidiyo rahatsız edecek boyutta değil
Meral_63 raksanayusifova bende 21 yaşındayim ilk gebeliğim düşük oldu bu ikinci kızım olacak Allah’ın izniyle inşallah 🥹
Nurtuba4160 DiplomaliEvHanimi 28+5im 18 yaşında bir kızım 12 yaşında bir kızım 23 aylık bir kızım Ve minik bir erkek bekliyorum Kocaeli’nde yaşiyor um
Hatnbnr DiplomaliEvHanimi bi yazıda gördümde şehir hastanesinde detaylıya nasıl yetiştiniz ya sıra bulamıyorum asla perinatoloji bakıyor mu öyle sıra alsak ama memnun kaldınız mı birde
DiplomaliEvHanimi Hatnbnr 1 ay oncesınden haftamı hesaplayarak bekledım de aldım hergun sabah tam 10da bakarak
demirrleydi_ Fatmactn_6 sezaryen olucak benim yarın kontrol var bir tarih belirlemesini istiycem artık Senin nasıl olucak
Meral_63 raksanayusifova amin inşallah tüm bebislerimizi Rabbim korusun kem gözlerden kötü haset insanlardan