rumello Nevagibi merhaba. Ben dr pkosluyum klomenle 1 yumurtam oldu gebe kaldım ancak 8. Haftada kalbi durdu. Tekrar klomen kullanmak istemedim nedense o ilaca bildim bebeğimin ölümünü. Sonra letu kullandım onda da 1 yumurtam büyüdü ve şuan 11 haftalık hamileyim. Rabbim sana da nasip etsin süreç çok zor
Nevagibi rumello merhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 evet zor süreç inşallah bende en kısa sürede gebe kalırım
Kelebekkkk34 Nevagibi diğer arkadaşa sormuştum dozunu canım iğne kullanmış ben de bu ay iğne kullanıcam. Ben günde 2 hap (klomen) kullandım büyümedi daha sonra günde 4 tane (klomen+femara) kullandım yine büyümedi. İğneyle büyütcez inşallah
Nevagibi Kelebekkkk34 yaa doktor banada klomen ve letu birlikte kullan gelecek ay dedi, sende de pcos vardır muhtemelen ondan dirençli, kilo problemin var mıydı ben bu ay zayıflamaya çalışıcam kilo alınca yumurtalar tembellişiyormuş
Dinolisoo Nevagibi yok ben kendim yaptım iğnelerimi bazıları eşlerine bazıları hemşireye bile yaptırıyor. Ama benim canım hiç acımadı. Son yaptığımda hafif acı hissettim internette araştırdığımda herkes aynısı demiş neden bilmiyorum. Maddi olarak sigorta karşılamıyor ama devlet yazsa daha uyguna gelir gibi bişey görmüştüm. Ben özelde yazdırdım çatlatma iğnesiyle birlikte 10 bin ödedim. Ama zor bulunan ilaçlar baya gezdim bulmak için.
Dinolisoo Kelebekkkk34 çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah sende benim gibi ilk denemende güzel haberler alırsın. İlaçla olanda var ama pcos biraz ileri seviyeyse ilaç fayda etmiyor maalesef. Ama gonal f dünyada en iyi iğnelerden. Doktorunuz dozu iyi ayarlarsa tutma ihtimali yüksektir. Sadece kendine stres yapma bu durumu rahat bırak kendini emin ol bu çok etki ediyor. Ben 2 sene sonra hamile kaldım doktor bana bu olmazsa tüp bebek düşünmeye başlayın dedi. Bende artık saldım kendimi kendimi kafamı rahat bıraktım oldu çok şükür. Senin de olur inşallah💖🫶🏻
Kelebekkkk34 Dinolisoo bende 1 buçuk yıllık evliyim 2 kez denerim iğneyi olmazsa tüp bebek düşünürüz nasip artık. İnşallah benim doktorumda güzel ayarlar dozunu çok teşekkür ederim inşallahh senin gibi güzel haberler alırım 🥰
Kelebekkkk34 Nevagibi evet pcos var ve regl olabiliyorum. Kilo problemim hiç yok baya zayıfım ama olmayınca olmuyo tabi fazla kilon varsa vermek en iyisi
Dinolisoo Nevagibi hayır aşılama yaptırmadım. Yumurta büyüttük çatlatma iğnesi yaptık sonrasında doğal yolla denedik. Ben bu olmasaydıda aşılama yapmazdım tutma oranları çok düşük. Direkt tüp bebek düşünürdüm
Dinolisoo Nevagibi pcosda da öneriyorlar düzenli yumurtalama vs olmuyorsa bana yine çatlatma yapalım aşılama sözde daha net tutma garantisi oluyor diyorlarda ben çok aşılama da pozitif sonuç alan görmedim. 2-3 kere yapanlar da oluyor. Maddi açıdan bile boşuna uğraşmazdım yani. Ama çok şükür ihtiyacım da kalmadı.
Gmoli Nevagibi letu kullandım benim doktorumun istediği büyüklüğe ulaşmamıştı çatlatma iğnesi yapamayız bu ay iptal yumurtan yok önümüzdeki ay gel dedi ben ağlayarak çıktım odadan sonraki gün başka doktora gittim korkma geç yumurtluyorsun sadece dedi ve üç günü değerlendir dedi öyle de oldu yumurtan yok iptal denilen ay hamile kaldım hemde çatlatma iğnesi olmadan🥲
Nevagibi Gmoli yaa gerçekten mi? Çok sevindim adına, bende bu ay çok ağladım cidden doktor bana hiç büyüyen yok dediği için bu ay umudum kalmadı, yumurtlama olacak olsa biraz büyürdü en azından diye düşünüyorum
Gmoli Nevagibi İnan Allah’tan hiç ümit kesilmez bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Mucizeemom Nevagibi merhabalar canım benimde 11. Günümde bugün ilaç cumartesi bitti 2 tane 10 mm büyümüş pcos var bende ondan kaynaklı geç büyümüş dedi