Nevagibi Kızlar bu ilaçları kullanıp yumurtası ilk aydan direnç gösteren var mı, adetin 12. Ve 14. Günü gittim büyüyen yumurtam yokmuş sonradan büyüme ihtimali var mı ? 😞 ilk kez kullanmıştım ümitliydim, pcos var
gunesshr Nevagibi ben Klomen kullandım canım ilk ay 100 mg kullandım büyümedi. İkinci ay 150 mg kullandım yüne büyüme olmadı üçüncü ay 200 mg kullandım 1 yumurtam büyüdü 18 mi o ay hamile kaldım doktor şansın çok az demişti ama yine de kaldım sonra kalbi durdu düşük yaptım 8 haftalıkken . İki ay ara verdim sonra yine 200 mg Klomen verdi ama 15 kg zayıflamıştım o ay 3 yumurtam büyüdü yine o ay hamile kaldım . Kızım şimdi 4 yaşına girecek 🌸 ümidini kaybetme
Kivircikannee Nevagibi Letu yu günde bir kullandığımda benimde 18. Günde olmuştu ama günde iki kere kullanınca 15. Güne olmuştu canım avakado yemeye çalış ikiye böl birisini sabah birisini akşam ye
rumello Nevagibi merhaba. Ben dr pkosluyum klomenle 1 yumurtam oldu gebe kaldım ancak 8. Haftada kalbi durdu. Tekrar klomen kullanmak istemedim nedense o ilaca bildim bebeğimin ölümünü. Sonra letu kullandım onda da 1 yumurtam büyüdü ve şuan 11 haftalık hamileyim. Rabbim sana da nasip etsin süreç çok zor
Gmoli Nevagibi letu kullandım benim doktorumun istediği büyüklüğe ulaşmamıştı çatlatma iğnesi yapamayız bu ay iptal yumurtan yok önümüzdeki ay gel dedi ben ağlayarak çıktım odadan sonraki gün başka doktora gittim korkma geç yumurtluyorsun sadece dedi ve üç günü değerlendir dedi öyle de oldu yumurtan yok iptal denilen ay hamile kaldım hemde çatlatma iğnesi olmadan🥲
Nevagibi gunesshr yaa sağlıkla büyüt yavrunu inşallah 🙏 Benimde ilk ay büyümedi letu kullandım inşallah önümüzdeki ay büyür ve gebelik oluşır
samaa_ Nevagibi simdi baktim malesef letu hakkinda bir bilgim yok🥺ben de bu ay olmadi yumurtlama donemine bakicam
samaa_ Nevagibi 2 aydir daha 4 aydir evliyim o yuzden ben hic bir sey yapmiyorum aslinda🥹yeniyiz plmamasi normal sanirim
Nevagibi Kivircikannee yaa ben günde 2 kere aldım ilacı ama fayda etmedi sanırım, avokado tüketmeye çalışıyorum bende inşallah benimde 18. Gün falan olur ama 18. Güne kadar kontrole gittiniz mi büyümüş müydü az da olsa
Dinolisoo Pcos var bende de klomen iş yaramadı. Direkt gonal f başladım ve ilk denemede hamile kaldım. 4 yumurtam gelişmişti.
Kelebekkkk34 Dinolisoo benimde büyümedi bu ay iğneyle büyütücez inşallah. Nasıl kullanmıştın acaba dozunu ve kaç gün kullandığını hatırlıyo musun canım
Nevagibi Dinolisoo gonal f iğne oluyor sanırım maddi olarak ne kadar tuttu ve canınız yandı mı iğneler acıtıyor mu :(
Nevagibi Dinolisoo gonal f iğne oluyor sanırım maddi olarak ne kadar tuttu ve canınız yandı mı iğneler acıtıyor mu :(
Dinolisoo Kelebekkkk34 tabi 2 temmuz adetim başladı ikinci doktora gittim 5 gün sonra gonal f başlamamı söyledi. 7 temmuzda hergün 150 ml 5 gün iğne yaptım kendime. Göbek deliğümün hergün farklı yerlerinde yaptım. Bir gün sağ bir gün sol. 14 temmuz pazartesi doktora gittim 4 yumurtam geliştiğini söyledi direkt çatlatma iğnesi yaptık. 5 gün üst üste doğal şekilde ilişki dedi. O ayda hamile kaldım zaten.
Nevagibi Kelebekkkk34 LETU 2,5 MG 30 FILM KAPLI TABLET (Gunde 2×1.0) kullandığım buydu dozu ne oluyor tam bilemedim ama adetimin 4. Günü başladım günde 2 tane alıyordum hiç büyümemiş neredeyse sizin nasıldı ?
Kelebekkkk34 Dinolisoo ayy çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🥰 ben 2 ay denedim büyümedi ilaçla hamilesin bana da dua eder misin bu ay bende güzel haberi alıyım 🥹
Dinolisoo Kelebekkkk34 çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah sende benim gibi ilk denemende güzel haberler alırsın. İlaçla olanda var ama pcos biraz ileri seviyeyse ilaç fayda etmiyor maalesef. Ama gonal f dünyada en iyi iğnelerden. Doktorunuz dozu iyi ayarlarsa tutma ihtimali yüksektir. Sadece kendine stres yapma bu durumu rahat bırak kendini emin ol bu çok etki ediyor. Ben 2 sene sonra hamile kaldım doktor bana bu olmazsa tüp bebek düşünmeye başlayın dedi. Bende artık saldım kendimi kendimi kafamı rahat bıraktım oldu çok şükür. Senin de olur inşallah💖🫶🏻
Kelebekkkk34 Nevagibi diğer arkadaşa sormuştum dozunu canım iğne kullanmış ben de bu ay iğne kullanıcam. Ben günde 2 hap (klomen) kullandım büyümedi daha sonra günde 4 tane (klomen+femara) kullandım yine büyümedi. İğneyle büyütcez inşallah
Dinolisoo Nevagibi yok ben kendim yaptım iğnelerimi bazıları eşlerine bazıları hemşireye bile yaptırıyor. Ama benim canım hiç acımadı. Son yaptığımda hafif acı hissettim internette araştırdığımda herkes aynısı demiş neden bilmiyorum. Maddi olarak sigorta karşılamıyor ama devlet yazsa daha uyguna gelir gibi bişey görmüştüm. Ben özelde yazdırdım çatlatma iğnesiyle birlikte 10 bin ödedim. Ama zor bulunan ilaçlar baya gezdim bulmak için.