elifsenadvrlmz merhaba hanımlar 10 haftalık gebeyim 2 3 gündür ara ara baş agrım var çok şiddetli hamilelikte normal mı sizce yaşayan oldu mu aranızda
2812 elifsenadvrlmz çok çektim yemin ederim ki başımı duvarlara vurasım geliyordu 1 ay çektim sonra geçmişti 8,9 arası ağrıyordu başım
ru_a6 elifsenadvrlmz 16 haftalık hamileyim 3 gündür geçmeyen felaket bi baş ağrım var nedenini anlamıyorum
anneoluyorummm103 elifsenadvrlmz bende de oluyor ilaç içsem bile bir kaç saat rahatlatıyor ama 2-3 gün sürüyor trumpın açıklamasından sonra parolda içmiyorum kendi kendine geçsin diye bekliyorum buz kalıbı falan idare ediyor
dimpleuser elifsenadvrlmz ara ara oluyor geçmeyen bi baş agrısı normal ama benimki kusmaya çeviriyor sonrası ,
merizerdem @elifsenadvrlmz merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende 15+4 deyim 3 gündür ara ara şiddetli baş ağrısı çekiyorum şuan bile kafamı kaldıramıyorum ilaçda içemiyoruz Allah yardımcımız olsun
elifsenadvrlmz 2812 benimde aynı bende korkuyorum başka bişey mi var diye o zaman normal bu haftalarda tek değilmişim
2812 elifsenadvrlmz yok normal doktoruma sormuştum tamamen bağımsız demişti yani bebekle ilgili değil demişti olabilir demişti
elifsenadvrlmz gulo21_ ayy çok geçmiş olsun zor ya baş ağrısı bende korkuyodum başka bişeyim mi var diye demek ki normalmış gebelikten oluyomuş
dimpleuser gulo21_ bend söyle oldum baş ağrım var bide kusma eklendi şuan , inşallah uzun sürmez bugün boyun maşası biraz hafifletiyor ama sürekli yapacak biri yok
elifsenadvrlmz 2812 ben hiç sormadım bu gittiğim de soruyum bi belki ilaç verirse bi yerde okudu magnezyum ilacından geçiyo diyo da
elifsenadvrlmz ru_a6 gebelikten oluyo bence canım hormonlardan benim işk hamileliğim de de vardı şimdi de var
ru_a6 elifsenadvrlmz aynen benimde ilk hamileliğimde 2 3 hafta aralıksız ağrımıştı sonra kendiliğinden geçmişti
tkrk elifsenadvrlmz ben üm de öyle baş ağrısı müde bulantısı kahvaltı yapınca geçiyor bu seferde ağırlık çöküyor uyuyasım geliyor sonra yüne ağrıyor
dimpleuser Tropikal bi krem var evde onu sürüyorum enseme yakıyor hafif sonra rahatlıyorum ama yarım saat sonra tekrar başlayabiliyor