Asfhjkkdk SuEr_Tu1512 erken doğum riskim var 35 haftadayım oğlunuz kaç kg doğdu kuvöze girdi mi nişan gibi kanam akıntı geliyor 3 gündür 2cm açılmam var
SuEr_Tu1512 Asfhjkkdk 2400gr doğmuştu, solunum sıkıntısından 1 hafta küvezde kalmıştı. Canını sıkma haftan iyi, fazla kalmaz. Benim oğlum şuan yaşıtlarından bile sağlam desem olucak, Aralık’ta 4 yaşına giricek
anneoluyorummm103 beyza_aktsss bende de o korku şimdiden varda başa gelen çekilir bir şekilde doğacak mecbur 🥲😂
minikmucizemm__ beyza_aktsss 32+1 haftalığız artık tuvalete çıkmaktan gece uykularimin bolunmesinden kramp ve karnımın sertliğinden gına geldi doğurup kurtulmak istiyorum ne zormuş bu hamilelik beee bir daha böyle bir halt yemiyecem🤣🤣🤣🥹
Asfhjkkdk SuEr_Tu1512 3 gündür 4 kez olucak nişanımsı akıntı geliyor ilk gün kırmızı gördüm şimdi bugünde daha mukuslu sarımsı kahverengimsi dün 2cm di açıklık bu geldikçe açıklık artıyor olabilir mi sizce
esmaa535353 EsoMom_ bende 32+0 im sezeryan gününüzü verdi mi doktorunuz bende 33+2 de kontrolüm var acaba sezeryan gününü verirmi çok merak icerisindeyim
EsoMom_ esmaa535353 benim ilk gebeliğimden kaynaklı sorundan dolayı 37 de alacaklar ama gelişimine göre 36. Haftada net taraf saat vericem şuan sadece 8 ile 15 Kasım arası olacak dedi doktor :)
esmaa535353 EsoMom_ benimde öyle perinatoloji takipliyim benim üçüncü gebeliğim ikincide gün vermediler açıklık olduğunda hemen almışlardı ama bunda plesenta akreta teshisim ve erken doğum riskim var o yüzden merak ediyorum acaba söyler mi
EsoMom_ Miracinannesii harbimi benim doktorum normal de sezaryenleri 38-39 haftada alıyoruz dedi ama perinatoloji bana 37. Haftada alınmasını önerdi dediğimde gelişimine göre bakarız 37+0 da kilosu güzelse alabiliriz 36. Ya gelelim bi demişti bana :)
EsoMom_ esmaa535353 ben talipli değilim perinatolojide ikinci gebeliğim bu ama ilk gebeliğim 40. Haftalık ölü doğum olduğu için ani tansiyon yükselip plesentadan ayrıldığını düşünüyor doktorlar ondan dolayı erken alınmasını önerdi tehlikem bişeyim yok aslında