irmklcr Kızlar Reglime 2 gün var kuruma çizgisidir diye suyada tuttum geçmedi erken gebelik testi Freely kaset ar+ı med sizce sonuç nedir çok kararsızım
Panikkedi irmklcr canım iki test te yalancı pozitif çıkarıyor güvenilir bulabilirsen başka testle tekrarla sabah garanti olsun
Lovebaby27 irmklcr artı med çok yalancı pozitif veriyor ama doğru olduğuda oluyor ama diğeri farklı bi marka eğer varsa çok yeni dediğim gibi bi kaç gün tekrarla koyulaşmayı takip et bazen kimyasal da olabiliyor
1Sevgiiii Var gibi bende bugün yaptım bende de silik çıktı erken gebelik testi ama yanıltıcı mı bilmiyorum
irmklcr 1Sevgiiii bende bilmiyorum Reglime 2 gün var daha ama sanki olacakmışım gibi ağrılarım da var
irmklcr 1Sevgiiii 4 gün kala da yapmıştım. Profilde onların resmi de var onlar daha da çok silikti belli bile olmuyordu
senos15 1Sevgiiii canım forumun ana sayfasında sol üstte üç çizgide resim yükle diyor oraya gir ordan mutluresim.com diye bir site çıkıyor karşına yükleye bas galeriden seç fotoğrafı yükle altta resmin linki çıkyor kopyala burada yapıştır
irmklcr Lovebaby27 benim 2 düşüğüm oldu karnımda kalpleri durmuş kürtajla aldılar bu ay tedavi verdi doktor 19unda yumurtan çatlamış dedi 22 si gibi hafif kasık ağrılarım başladı 25indede bel ağrılarım başladı diğer ikisinde belirtilerim olup olmadığını hiç hatırlamıyorum
1Sevgiiii Evet bende de oldu kimyasal onu anca kanla takip edince anlaşılıyor bide kasıkta çok şiddetli ağrı ile
irmklcr derryaaneva evet kamera da çok belli çıkmıyor benimkiler de kamerada çok silik gözle bakılınca görünüyor
1Sevgiiii irmklcr tarihlerimiz çok yakın yumurtlama olmuş. Bende letu kullandım Yumurta büyüdü ve kendi çatladı ukrasonla takip etti dr. 7 Ekim adet tarihim. Bugün silik çizgi yapar yapmaz çıktı ama güvenemiyorum teste
Lovebaby27 irmklcr bu süreç gerçekten zor inşallah bundan sonra sağlıklı bebeğin olur kucağına alırsın canım
derryaaneva irmklcr ben seninkini görebildim kan ver bence daha net olur bende randevu aldım 9 ekime 6 Ekim regl olmam gerek olmazsam giderim
irmklcr 1Sevgiiii bende letu kullandım bu ay hatta 2. Gebeliğimi de letuyla oldu ama malesef bende kan pıhtılaşması çıktı o yüzden kaybettim 2sini de
irmklcr derryaaneva bende pazartesi günü sağlık ocağına gidip test vermeyi düşünüyorum testlerle insan kafayı yiyor Reglime 6 gün kala yapmaya başladım hem maddi hem manevi zarar
1Sevgiiii irmklcr çok geçmiş olsun. İyi tarafından bakarsanız demk ki hamile kalabiyorsunuz. O yüzden erken öğrenmen iyi olur kan ver bence pıhtılaşma iğneye başlaman gerek