Snnddhbdbdnr Baharbstg uf enazından tuvallete gitmem valla zor geliyor bide Çiş de çiş olsa gam yemem minimmm minimmm zorla zorla 😞
Baharbstg Snnddhbdbdnr ay ayy bide daha tuvaletten yeni. Çıkmışım tam uzanacakken hadi kalk Bi daha tuvalette yatma fikrine sıcak bakıyorum artık 😂
Baharbstg NvS hahahaha ben anlamıyorum zaten daracık yerde napıyolsr çıkın rahat rahat dışarda beşiğinizde uyuyun😂😂
NvS Baharbstg aynn kocamn beşik almişm sana orda karnımda sıkışıyorsn bellı oramı buramı durtukleyıp duruyorsn kızım gel işte 😂
Baharbstg Deletedmom197 biz kendi kendimize hazırlanıtdık gerek yoktu aslında ön hazırlığa falan zaten hazırlanma falan olmuyor uykusuzluğa alışamıyorsun ki😂😂😂 bizimle dalga geçiyorlar
Baharbstg ZhraFatih gözümden uyku akıyor ama doğru uyku pozisyonunu bulamıyorum tam rahat ettim diyorum bu seferde hop idrara 🤦♀️
Hazinem Baharbstg bizde. Buğün 37 haftalık olduk ayak agrısı mı bel agrısı mı desem hepsinden var tuvaleti saymıyom Nerdeyse orda yaşıycm az kaldı ama insan gerçekten zorlanıyo artk 🥺
Baharbstg Hazinem ayak ağrısı için magnezyum içiyorum bel ağrısı içinde sıcak su torbası ama tuvalet ve uykusuzluğa asla çare yok 📣🤦♀️
Pars Baharbstg 37+4.. bazen diyorumki beni uyutsunlar doğumdan önce kaldırsınlar🤦🏼♀️ Oturmak kalkmak yatmak herşey işkence son bi kaç gündür.. bebek o kadar büyüdüki en son 3300 dü 5 gün önce ve nefes alamıyorum resmen artık.. sağlıkla gelsinler ama cidden son günler en zoruymuş😞
Baharbstg Pars benim ki dhaa 2 buçuk kilo kız ama ne kadar olsa içinde ağırlık var bende diyorum yaa keşke uyutulsam doğumdan önce uyansam
NvS Baharbstg yok anam bunlar şimdiden uyumuyorsa dogunca hıç uyutmazlar ama olsn canları sag olsn gozumun önunde olsn da bn gene uykusuz olayım ama karnımda kaldıgı yeter bırazda gozumun onunde yatsn uyusun yada uyumasn bnde onu seyredeyim seveym 😍😂
Baharbstg NvS kahkaha attım 😂 kesinlikle şikayet ettiğimizden değil vücudumuz yorulduğundan falan dğeil sadece artık görmek istiyorum yoksa yine uykusuzluğa razıyız
Polo Baharbstg evet bu doğru Rahat bir vücutla olur yani Bu yavaslık bu ağırlık ve kasılmalar olmadan 😀 O günlerde gelicek aşkısı Az sabredelim az kaldı :) Yüzdük yüzdük artık sonuna geldik