NvS Baharbstg 37+6 dan selam uykuya hasret lavaboya muhtac hallerdeyim eşım lavaboda doguracak sn nekar sık gıdıyorsn dıye dalga geçiyor 😂agrılar yatakta donememek baya zor yolu bıtırdık nerdeyse ama bızde bittik ☺️
Deletedmom197 Baharbstg 36 olduk bizde. Artık tuvaletten nefret ediyorum ya gecede kaç kere gittiğimi Allah bilir zaten uyku diye bişey hiç Yok 🥴🥴🥴
Polo Baharbstg 35 +0 😀 İhtiyacım olan şey, benimde uyku ve wc az çıkmak 😀 Doğumdan sonra o kadar çiş gelmiyormuş ki , ve gelincede şırıl şırl 😀 o anı yaşamak istiyorum. Arkadaslarım öyle dio 😀 Ama uyku konusunda, dahada uykusuz geceler 😀😀
ZhraFatih Baharbstg 37+2 de ben uyuyamiyoruum hamileligimin ilk basndan beri uyuyamyorm halâ uyuyamyorm 😂🙄
Baharbstg NvS bittik valla kasıklarda ağrı ve batma rahat dönemem hatta hiç dönememe bitsin artık Bi süreden sonr aişkenceye dönüyor 🤦♀️
NvS Baharbstg valla artk dıyorm gel kızım boyle uykusuz kalmaktansa kokunu içime cekerek uykusuz kalmak istıyorm ama gelmıyo 😍
Baharbstg Polo evet uykusuz geceler ama en azından rahat bir vücudla uykusuz geceler vücudum çok yoruldu😂
Snnddhbdbdnr Baharbstg artık bebeğin bezlerini alıp altıma baglicam yaa dk başı dk başı insan tuvallete giderim arkadaş neyse ki tek değilmişim 😟😟😂😂
NvS Baharbstg artık ıstesın canı ya bnm canm onu dogurmak istıyo 😂onun canıda dogmak istese nolur kı 😂Allahım hayırlısı ile kucagımıza almayı da nasıp eder inşallah 🙏
Polo Baharbstg evet bu doğru Rahat bir vücutla olur yani Bu yavaslık bu ağırlık ve kasılmalar olmadan 😀 O günlerde gelicek aşkısı Az sabredelim az kaldı :) Yüzdük yüzdük artık sonuna geldik
Baharbstg Deletedmom197 bende gece Bi vurdum mu kafamı sabah 1 de uyanıyordum bebeğim intikam alıyor sanki
Snnddhbdbdnr Baharbstg uf enazından tuvallete gitmem valla zor geliyor bide Çiş de çiş olsa gam yemem minimmm minimmm zorla zorla 😞
Deletedmom197 Baharbstg bizi Doğumdan sonraya hazırlıyorlarmış.😂😂 yani resmen diyor ki anne doğduktan sonra da uyku yok 😂😂
Baharbstg NvS hahahaha ben anlamıyorum zaten daracık yerde napıyolsr çıkın rahat rahat dışarda beşiğinizde uyuyun😂😂
Baharbstg Deletedmom197 biz kendi kendimize hazırlanıtdık gerek yoktu aslında ön hazırlığa falan zaten hazırlanma falan olmuyor uykusuzluğa alışamıyorsun ki😂😂😂 bizimle dalga geçiyorlar