Seyma190623 umynurr cayır cayır yanarken soda eşliğinde postunuza cevap veriyorum anam ağlıyor berbat bişi 🥺🥺
QueenJ umynurr benim şu an yemek borum göğsümden çıkacak gibi boğazıma kadar aynı his 🫣 böyle bir şey mi bahsettiğiniz 🙄
Seyma190623 umynurr benim süt midemi bulandırıyo hamileliğimin basından beri hiç denemedim sodaya alıştım az da olsa fayda ediyo bana
umynurr CansuAB prilami bana bulanti yasadigim ilk ay verdiler ise yaramadi aksine hastanelik oldum.bulantidan
eco1727 umynurr yani doktorum yazdı çok da iyi geldi kadın doğumcu yazdıysa zararı yoktur diye düşündüm şuruplar bana etki etmedi ama bu rahatlattı beni
umynurr eco1727 benim tiroid var kam ilaci bende dogal yollarla cozum bulmaya calisiyorum surekli ilac alasimda yok
merymeryemce Birde mideniz yanarken uzanmayın ve fazla hareket etmeyin yoksa daha fazla yanıyo dike yakin oturup bekliyorum ben
eco1727 umynurr haklısınız her şey için ilaç kullanıyoruz malesefki ben diğer türlü çözüm bulamadım mecbur kaldım 😊minikler biraz zorlayıcı olsa da onlar için değiyor🌸
umynurr merymeryemce yok ben demeden kanima bile bakmadi ben gidip saglik ocaginda kendim kan verdimde demir kan ilaci yazdirdi
Tivitininannesi haftadayım geçen haftaya kadar sütle idare ettim ama artık dayanılmaz olunca doktora yazdım napıcam diye renine duo yazmış direk ve çok iyi geldi şu vakte kadar boşuna yormuşum kendimi
Seyma190623 umynurr 24 haftamdayım 19dan beri az az başlamıştı artık geceleri daha yoğunlaştı mide yanmam