rosse16 Deniiibayyy bazen geç yumurtlama oluyor sen 12. Gün zannedersin ama 7. Gündür o yüzden en iyisi adet gününü beklemek
Deniiibayyy rosse16 ben erken yumurtladım, yumurtlama kanaması yaşadım ordan biliyorum. İlişki 23 Eylül yumurtlama 27 Eylül
senos15 derryaaneva var gib canım ilk yaptığım da benimde böyle çıkıyordu testn markası ne acaba oda önemli çünkü bazı testler kuruma çizgisi çıkarıyormuş canım
senos15 derryaaneva bende hiç erken gebelik testi yapmadım canım hep kaset yaptım ama bazen kaset testlerde yanıltıcı oluyormuş öyle dediler burda
derryaaneva senos15 bilmiyorum askm bugün adet olmam gerekiyor olmazsam 9 ekimde gidicem zaten sen ne kadarlık hamilesin
senos15 derryaaneva benimde 2 gün var reglime testlerim böyle çıkıyor daha kan vermedim canım 
derryaaneva senos15 ohoo ben öyle olsa zil takıp oynardım 😂 bende de üç tane vardı hepsinde de çıktı ama hâlâ korkuyorum
senos15 derryaaneva inan bende ilk üç aylar çok yıpratıcı oluyor zaten bile oldumu olmadımı diye yiyip bitirdik kendimizi
senos15 derryaaneva haftaya heralde daha doktor bulamadım içine sinen canım yaa hiç bir yere güvenemez olduk
derryaaneva senos15 en azından ilk kontorle git olduğunu öğren sonra iyisine git içinde şüphe kalmasın yani
senos15 derryaaneva nerde yaşıyorsun bilmiyorum canım belki duymuşsundur liv hospital bülent doktorun yorumları çok iyi herkes çok memnun onu bi denicem reglimin geçmesini bekliyorum ☺️
senos15 derryaaneva şükür aşkım yaa 9 gün kaladan beri test tapıyorum 6. Gün pozitife döndü testler şimdi iyice koyu çıkıyor bakalım ☺️
Deniiibayyy senos15 ay çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏽 iyi sabrediyorsunuz valla ben 40 kere kan vermiştim manyak gibi 😅😅