Katya1 Gokcenur_3131 o haftalarda başlamıştı mide yanmam şimdi 35 haftalığız gitgide artıyor ama ilaç kullanıyorum rennie dua içince rahatlatıyor beni. Kızartma çikolata ve hamurişi yiyince özellikle dikkat ettim yanmam çok oluyo. Sütü yudum yudum iicnce rahatlıyordum başlarda artık oda etkisiz tek çözüm şurup🤷♀️
eco1727 Gokcenur_3131 doktorum bana pulcet yazdı sabahları aç karnına kullanıyorum yanma şikayetim çok şükür geçti diyebilirim doktorunuza sorabilirsiniz belki iyi gelir 😊😊
Pikacu6868 Gokcenur_3131 Yediğinize içtiğinize dikkat etsenizde yanıyor mu? Ben de 20 oldum sayılır bu hafta iyice arttı ama domates, salça, baharat, acı, kahve filan tüketmezsem sorun yaşamıyorum şimdilik
Katya1 Gokcenur_3131 tam uzanır pozisyonda mide daha çok yanıyor biraz dik uzan ilaç etkisini gösterene kadar
Gokcenur_3131 eco1727 dunden beri oglumda cok harektli bi laboy gidiyorum yapmadan cikiyorum cunki keyfi tekme atiyo kucuk sipa bi de mideme denk geliyo ama bi mutlu oluyorum bucurum ya dogsada sevsem doya doya😅🥺
eco1727 Gokcenur_3131 ayy hamileliğin en güzel tarafı zaten miniğimizin hareketlerini hissetmek olsa gerek🥰🥰kolaylıkla doğarlar inşallah
miniminisevgilim Pikacu6868 bugün salçalı yemek sonrası aşırı derecede yanmam başladı kesinlikle salç domates ketçap tarzı şeyler beni de mahvediyor balkondan içeri giremedim nefes almak için🥹
Huriye4255 Gokcenur_3131 bende de var aynı sorun 36 haftaya geldim devam ediyor doktora söyledim rennie diye şurup verdi onu içince anında geçiyor bilginiz olsun
Simsiyahh Gokcenur_3131 ılık süt için ya da doktorunuza sorun yine tabi benim doktorum gaviscon önerdi
Alya05 Gokcenur_3131 Benmde bi haftadır başladı 28+2 oldum. Boğazıma kadar asit oluyor yanıyor dün soğuk süt içtim biraz rahatladım
Gokcenur_3131 Alya05 aksilik gibi bugun sut vardi tatli cekti canim yaptim sut bitti midem yanmaya basladi yogut olurmu acaba