ozgeoner Elamomy bir oğlum var canım bana da 6 haftalık baktın kız dedin inşallah öyledir bir tek sen kız dedin bütün hurafeler buradaki insanlar erkek dedi beni de bilirsin inşallah
aysegulk07 ruzgar21 instada hangi sayfalara baktırdınız bende birkaç sayfaya baktırdım erkek dedi hepsi
Havin49_ CerenMasal19 benimkini bu platformlarda tek o bildi herkes kı dedi bi tek o erkek dedi bi o bildi😀😀
CerenMasal19 Havin49_ aynen elamomy gerçekten yanılmıyor kuzum benimde 1 kızım var bu erkek olsun çok istiyorum ama tabii önce sağlık hayırlısı 🫠
Elamomy ozgeoner hayırlısı olsun insan her meyveden istiyor benim 2. Kiz geliyor neylerse guzel eyler diyelim
aysegulk07 ruzgar21 bende aynısı bunlara ek olarak ebrar ablaya da baktırdım hepsi erkek dedi ama kendimi kaptırmadım belli olmaz diye. Sizin ne zaman belli oluyor cinsiyet bana da haber eder misiniz doğru çıktı mı diye
Havin49_ CerenMasal19 Rabbşm iki meyveyi de tatmayı nasip etsin cnm bnm benimde üç erkek oluyor bende kız isterdim ama daha istemiyorum yeter üç tane