CerenMasal19 @Elamomy eeeyyyy bu alemde tek geçilecek cinsiyet tahmincisi nerdesinnnn gel artıkkk🤦🏻♀️
Elamomy CerenMasal19 cinsiyeti kıza benzettim ben ama organ bu haftada olusacak olusadabilir canim konusmak icin erken en az 16 en fazla 18 net oluyor
CerenMasal19 [silindi] evet canım onun bi ara sanki morali bozuktu cinsiyet değişmişti sanki öyle hatırlıyorum haftası da çok değildi günlerdir görmeyince merak ettim
Elamomy CerenMasal19 moralimde sorun yok cinsiyet degismedi😅.kiz dediler detaylidada kiz cikti degisim yok
CerenMasal19 Elamomy sağol canım 7 haftada erkek demiştin 12 haftalığı atayım dedim sana, bakalım hayırlısı ♥️
sudekaplan Elamomy siz bana erkek demiştiniz cinsiyet tahmininde geçen doktora gittim erkek dediğin teşekkür ederim 💗
Elamomy CerenMasal19 biliyorum gordum erkek dedigimi Organ olsumunu kiza benzettim bakalim değişecek mi Dediğim gibi Organ bu hafta oluşuma baslicak
zullallll Elamomy Peki sence o boş bacak arası neden öyle duruyor canım benimde kafam karıştı acaba daha oluşum aşamasında mı biz bide fetal dan verdik Salı günü çıkacak ❤️