Uyarfatma Hasrett1 Ay ne güzel kolay bir doğumunuz olmuş sanırım. Bende sancılarımi evde çekip tam acilmayla hastaneye gitmek istiyorum keşke öyle olsa 37 haftalık olduk çok hareketli ve asagi tarafıma çok baskı yapio kanala mi girdi acaba niye bu kadar baskı hissediyorum dogum mu yakın mı acaba salı kontörlum var bakalım ne dicek:)
Hasrett1 Uyarfatma bende de aynı şekilde aşağıda çok baskı hissediyordum bı gün önceden kontrole gitmiştim sancı hissediyordum hafiften ama nstde sancım çıkmadı doktor herşey yolunda dedi ertesi gün doğum başladı inşallah hepinizin istediği gibi kolay bir doğum nasip olur size Allah yardımcıniz olsun
Papatyam_8 Hasrett1 tam hayalimdeki doğum ilk gebeliğim içten içe belli etmesemde korkuyorum normal doğum istiyorum hemen adapte olabilmek için inşallah bende böyle 10dk’da doğum yapabilirim 😂☺️ hayırlı olsun bu arada🫶🏻
zeynepsimsekk Hasrett1 kontrolsüz ıkındığım için dikişlerim oldu yazmışsınız ya, nasıl ıkınmalı ki yırtılma olmasın? Açıklar mısınız? Ben de şuan 36+4deyim doğumuma az kaldı
Hasrett1 zeynepsimsekk ebe seni yönlendiriyor zaten o an sancın gelirse ikin giderse derin nefes al ki rahmin açılsın diye işte bende son ikiinmada bı an önce bu sancılar bitsin diye sancı yokken de ikindim o yüzden yırtılma oldu ama uyuşturuyorlar dikerken birşey hissetmiyorsun
yeniannelif Allah herkesin yardımcısı olsun benim hastaneye uzaklığım 1 saat , en yakın hastane bi de . Ben de evde çekmek istiyoeum sancılarımı ama korkuyorum bir yandan yetişemezsem diye
Hasrett1 yeniannelif sancılar zaten hemen gelmiyor ilk başta yavaş yavaş geliyor sonra sıklığı artıyor yürüyemiyirsun dkka tutarsın zaten hastaneye gidene kadar arabada 1 saat çekersin evde fazla çekme bence
zeynepsimsekk Hasrett1 peki dikiyorlar da rahim sonra eski haline geliyor mu? O dikişler hissediliyor mu iyileştikten sonra? Bir de şey sormak istiyorum eğer hemşirenin dediği gibi ıkınsaydınız yırtık olmaz mıydı?
P16 Hasrett1 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻 inşallah benim de doğumum böyle kolaylıkla olur inşallah tüm annelerin kolaylıkla olur 🤲🏻 ama çok korktuğum bir şey var bazılarına kesi atıyorlarmış yırtılma ilk defa sizden duydum o çok acıyor mu sonra dikişler çok acıyor mu ne kadarda iyileşiyor acaba 🥺 en çok bundan korkuyorum
Hasrett1 P16 Allah razı olsun dilerim kolaylıkla sağlıkla kucağına alıp evine dönersin kesi atiklarinda zaten hissetmiyorsun uyuşturuyorlar zaten ağrı kesici serum falan takıyorlar taburcu olduktan sonra dikiş yerleri biraz açıyor ama o kadar çok değil Allah yardımcınız olsun
Ecem_P Hasrett1 Allah analı babalı büyütsün tam açıklıkla gittiğinizde açıklık muayenesi yapılırken çok canınız acıdı mı
Hasrett1 zeynepsimsekk evet kapanıyor o yara yeri dikişleri hissetmiyorsun o bölgeyi uyuşturuyorlar evet eğer hemşirenin dediği gibi ikinsatdim derin nefes alsaydim rahim de kasilmazdi daga rahat açılırdı