reyhan96 Arkadaşlar sizden yardım istiyorum bana isim bulalım yoksa kafayı yiycem. Kesinlikle lila deva hira mira lina derin deren asel ecrin tarzı istemiyorum çevremde okdar var ki . Ben daha böyle ayşe zeynep tarzı isimleri severim onlarda çok yakınlarımda olduğu için koymak istemiyorum. Sizin önerebileceğiniz var mı
Tufu2 reyhan96 bende aynı kafadan olduğum için sevdiğim elif zeynep vs klasik isimlerde en yakınlarımda oldugu için cennetin kapısısı kolu cıvatası olmayan Mihra isminde kararkıldık😂 1 ay kaldı kocam yan cizersede Melisa ismini filanda seviyoruz
reyhan96 Tufu2 ahah çok tatlısınız 😂 ya az önce gördüm mihrayı oğlumun ismide miran çok hoşuma gitti seçenekler arasına ekledim hemen 😍🌸
reyhan96 elif457_ kuzeni m yeni doğum yaptı onun kızının ismi gerçekten bir kız çocuguna bu kadar yakışır bir isim okdar hoş duruyo ki seslenince
ikincibahar_08 reyhan96 kızımın adı zeynep asya bir tane daha kızım olsa gökçe koymak istiyordum bu isimler hoşuma gidiyor benim 🥰
reyhan96 ikincibahar_08 zeynep demeyin bana 🥲 en sevdiğim isim hatta ilk gebelikten beri kızım olursa koyucaktım sonra eşimin çocukluk aşkı varmış zeynep 😂 vazgeçtik . Ama çok güzel ve temiz geliyor o isim bana
Tufu2 Sezensezen1 ayy çok güzel bizimde melisa cok hosumuza gidiyor ama muhafazakar sülalemiz için fazla seküler 😂😂😂😂😂