kirr Cimcime30 yazmadan duramadım mesajları okuyunca.Ben bata 6 gün kala kanda negatif gördüm yok diye umursamadım ama hamileymişim 14 gün sonra 5 haftalık olduğunu öğrendim erkenden umutsuzluğa kapılma inşallah vardır 🥹
hasmom @Bir1kelebek arkadasım almış oda kullanmış hafif bir yanma oluyor dedi oda cok hafif oluyor pek hissetmiyorsun dedi ama bakalım deneyip görücez 😏
ruyakb Cimcime30 ben de sizin gibiyim yaa ilk gebeligim tek ilişki ile tuttu şimdi ikinciyi istiyorum 2 aydır daha yolun başında umutsuzluğa kapıldım bugün ovulasyon testim koyu çıktı eşimle denicektik başka problemler oldu eşime bir ton trip attım ama gerçekten istemeden fazlasıyla stres yüklüyoruz
nurr19 EsoMom_ hamile misin peki, etkisini gördüm demişsin ya, ben bu ay jel Ovülasyon ve takviye edici ilaçlarla beraber ilerliyorum inşallah olur
EsoMom_ nurr19 ben günde 8 adet çiğ badem yedim ovulasyon kullandım yumurtlamayı gördüğüm gün kullandım o jeli bende yakma falan da yapmadı şimdi de 31+6 haftalık hamileyim :) üç senedir gebelik bekliyordum bende
sidibal Bir1kelebek ya ben de kullandım 2 defa yumurtlama ve çatlamada hatta bir tanesinde ilişkiden sonra aklıma geldi ve kullandık. Ben de o ay hamile kaldım ama bundan mı emin değilim 5 ay deniyorduk 2 ay korunduk 1 kaybım vardı. Sizleri umutlandırmak istemem ama 🥲
Bir1kelebek Sendenbanakalan bende aynı senin gibi tedirgin bi insanım bu soruları bende sordum ve araştırdım bi doktora sormadım ama yan etkisi vs yok yazıyor yorumlar da da kötü bir şey yaşayan olmamış bende hala tedirginim ama çok istiyorum bebek o yüzden denicem
sidibal Kızlar yakma falan yapmıyor, ağırlık hissi de yok ilişkiden önce sıkılıyor ben bir kere unutup üstüne sıktım ama o ay oldu
Rosegold Bir1kelebek her yerde var tatbakta makbul de bütün zincir marketlerde üzerinde çiğ yazıcak ama