hasmom @nurr19 affınıza sığınarak soruyorum kullananlardan dinledim bu jeli hafif bir yanma (mentol) gibi bi etkisi oluyormus ama hemen geciyormuş sizde de oldumu hissedilebiliyormu yani yanma
Bir1kelebek nurr19 canım ilişkiden önce mi yoksa boşalma olmadan hemen önce mi sıkılıyor Kızlar bu kadar kapalı yazabildim sorryy😂😅
superstar_00 Cimcime30 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hiç ummadığın bir anda gebelik haberini alırsın.
EsoMom_ Bir1kelebek bu jel tek başına etki etmiyor açıkçası ben kullandım ama yanında ovulasuın aldım o şekilde kullandım yumurtlama gununu net gösterdiği gün kullandım etkisini gördüm canım ama ovulasyon kullanarak tekip et :)
nurr19 EsoMom_ hamile misin peki, etkisini gördüm demişsin ya, ben bu ay jel Ovülasyon ve takviye edici ilaçlarla beraber ilerliyorum inşallah olur
Glsmshn Bir1kelebek kuzum benim elimde vardı ilk denemeye başladığımda almıştım bir iki tane kullanmıştım bırakmıştım. Bu ay letu kullandım değerlendirmeleri bununla yapıcam ilkini dün kullandım. İnşallah işe yarar