sari_papatyam Hlnr1 meltem Aksu Sönmezleri de düşünebilirsin özel muayenesi var memorial ile anlaşmalı doğum için, ben 23. Haftadayım memnunum pozitif güler yüzlü alanında yetkin biri👍🏻🌸
perapellla Hlnr1 Hastane genel olarak iyi,yoğu n bi hastane değil,en azından biz gittiğimizde öyleydi.Makineleri de iyiydi hem renkli hem siyah beyaz veriyorlar ultrason kağıdıni, memnun kaldık biz,umarım siz de kalırsınız :)
iremhuma A life Aynur malikova hem hastanenin paket uygun hemde doktorum çok tatlı harika bi kadın 🌸 koru Sincan asla önermem ekipmanları yetersiz oranin
moonmom1 iremhuma siz doğum yaptınız mı? Ben de Aynur hocadan randevu aldım ama henüz gitmedim. Deneyimlerinizi merak ediyorum
Hlnr1 iremhuma ben Aynur hocaya tanışmak için bir randevu alıp gittim ama bilmiyorum ctesi olduğundan mı ama çok memnun kalmadım. Her şeyi ezberlemiş gibi aşırı hızlı şekilde konuştu muayeneyide üstün körü yaptı biraz açıkcası çok sevemedim. Belki ben kötü bir gününe denk geldim bilmiyorum 😏
iremhuma moonmom1 2. Gebeliğim ilki devlette oldu ama Aynur hocayı çok araştırdım şimdide takiplisiyim memnunum sizde gidince farkedeceksiniz
Balllll7 Hlnr1 Memorial Prof dr. Kudret Erkenekli hocaya gidiyorum . 29. Haftadan sonra başladım doktorumu değiştirdim direkt Kudret hocaya geçtim çok ilgili güler yüzlü anne şefkatli bir doktor ve çok da bilgili suan 37. Haftadayım haftaya doğumum var Salı günü . Her şeyiyle içime siniyor tavsiye ederim 💖💖
Hlnr1 Balllll7 memorial hastane olarak yoğun bakımı falan çok iyiymiş doktorlar hakkında araştırmadaydım. Çok teşekkür ederim. Bebeğinizde sağlıkla gelsin kolay bir doğum olsun inşallah 😌🌸
Hlnr1 gzmbrr teşekkür ederimm 🌸Gülenay hoca çok yoğun randevularda sıkıntı yaşanıyor diye görmüştüm. Bu konudada memnun musunuz ?
saltur Hlnr1 2 sene önce Memorial hastanesinde doğum yaptım doğuma Fiğen hoca girmişti bu sene de öyle olacak inşallah bu hafta hastaneye gidip doğum paketi aldım 115 binlira yanlış hatırlamıyorsam yine aynı hoca olacak tabi
Hlnr1 saltur memoriali bende aradım paketler hakkında bilgi almak için dönüş yapılmamıştı henüz. Hastane olarak en çok orası ve tobb içime siniyor çünkü. Yoğun bakımları falan iyiymiş. Fiyatları merak ediyordum güncel fiyatı öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim 🌸 Figen hocadanda memnun kalmanıza sevindim 2.doğumunuzmuş zaten. Sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize. Çok teşekkür ederim 🥰
Hlnr1 meryys Keçiören biraz uzak kalıyor evime 😔 çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinize inşallah 🌸💕
Hizliveofkeli Elif ozan hocaya gidiyorum ilk doğumumu da o yaptı çok memnunum. Kendi kliniği var doğumları koru ya da tobb da yapıyor.
Hlnr1 Hizliveofkeli çok teşekkür ederim. Tobb hastane olarak çok iyi denildi. Elif hocayada bakacağım. Kliniğinde cihazları falan nasıl memnun musunuz 🥰