Hlnr1 Merhaba 😌 Ankarada özel hastane doktor önerisine ihtiyacım var. Araştırmalarıma göre önerilen doktorlardan bir liste yaptım fakat forumlar biraz eski. Çalıştıkları hastaneleri değişmiş vs. Şuan güncel olarak gidenler varsa eğer hastane , doktor ve süreç nasıldı yazarsa çok çok sevinirim ❤️ Memorial - Figen Beşyaprak yada Nesrin Fener A Life - Aynur Malikova Medical park Batıkent - Gülenay Gencosmanoğlu yada Aylin Ayrım Koru Sincan - Merve Sarıkaya
perapellla Hlnr1 Aynur hocaya gidiyorum, ilgili bi doktor, her şeyi detayiyla anlatıyor,bilgi veriyor.Samimi geldi bana, memnunuz şu an için
cansuvet Koru Kavaklıdere Hastanesi - Bahar Şentürk İlgisi ve enerjisine hayran kalırsınız çok iyi bir doktor :)
Hlnr1 perapellla yaa 🥰 benimde ona çok isim ısındı instagramdanda takip ediyorumda bi randevu alıp tanışmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için. Peki hastane nasıl ultrason cihazları falan yeni mi
Hlnr1 bebiess nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama yenimahalle devlette Emine Kızıl Özbey var. O kadar tatlı bi kadın ki çok ilgili 🥰 özel hastane gibi ilgileniyor. Randevu bulmak zor oluyor takip etmek lazım ama konum olarak size uygunsa tavsiye ederim
Momm006 Ben 15+2 deyim şuanda Hüseyin Pehlivan a gidiyorum bizim artık aile doktorumuz oldu açıkcası özel kliniği var ama isteğe bağlı Sincan koru veya a life da doğum gerçekleştiriyor kesinlikle öneriyorum
Hlnr1 Momm006 Kliniği ve doğum yaptırdığı hastanelerde evime yakınmış hocayı duymamıştım. Hemen detaylı bakacağım. Çok teşekkür ederim ❤️
perapellla Hlnr1 Hastane genel olarak iyi,yoğu n bi hastane değil,en azından biz gittiğimizde öyleydi.Makineleri de iyiydi hem renkli hem siyah beyaz veriyorlar ultrason kağıdıni, memnun kaldık biz,umarım siz de kalırsınız :)
Hlnr1 Momm006 İlgili olması çok önemli gerçekten. Çok teşekkür ederim. Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 ❤️