busra34__ inl11 aynısı ya 😢doktora söylicem bakalım napcaz bilmiyorum ayakta duramıyorum resmen ve gurbetteyim mecbur herşey bana bakıyor
Zge12 busra34__ evet canım öyleydi zaten bel ağrısı ile başladı hamileliğimde sonra iş yaptığımda çok ağrı çekiyordum
busra34__ Zge12 napıcaz hiç bilmiyorum 6 ay daha böyle mi olcak 🤣🤣benim bir de kanamam vardı yatış yaptım hastaneye progestan filan başlandı bakalım süreç nasıl gidicek inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız
kayrosmom Benim 4 ay çok karnım ağrıdı sanki regl olacakmısım gibiydi aşırı ağrıyordu cinsiyet Erkek 🩵
0Berfin0 inl11 ay sanmıyorum belirti tamamen bizimle alakalı oluyor ya cinsiyeti etkilediğini ben düşünmüyorum. Benim hiç belim ağrımadı ama karnım ağrımıştı başlarda cinsiyet erkek
S-nur1 Ay benim hep başından beri belim ağrıdı hiç karın kasık ağrısı yaşamadım cinsiyetimiz erkek 😅34 hafta içindeyim belim harici bişeyim yok hala bel yani
Zge12 busra34__ amin hayatım çok teşekkür ederim inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu kucağına kanaman ağrın sızın neyin varsa geçer ❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻