inl11 Aşırı belim ağrıyor ilk oğlumda da aşırı belim ağrırdı aynı belirtileri taşıyorum sizce yine mi erkek geliyor annem kız bebekte karın daha çok ağrır diyor 🫣😬
1202 inl11 bende ilki kizdi belim kopacak gibi oluyordu kipirdayamiyordum resmen🤦♀️bunda belim agrimiyo ama cinsiyetide bilmiyoruz daha doktor ikilemde kaldi
ikincibahar_08 inl11 benim bebeğim erkek sürekli kasıklarım ağrıyor hiç bel agrisi yaşamadım regl olacak gibi kasık ağrım oluyor sürekli
Havin49_ inl11 benim ikisinde de bel ağrısı yaşıyorum ilki de erkek ikinci de erkek ama alakası olduğunu sanmıyorum 😀
inl11 ikincibahar_08 bende kaşık ağrısı da var ama bel ağrısı da çok et yiyemiyorum mide bulantımda oluyor sürekli canım Bulgurlu sulu salçalı şeyler istiyor
1202 inl11 kesem fasulye gibiydi 8haftadan sonra mide bulantilari kusmalar başladi bide tuzlu şeyler cok cekiyordu canim tatlidan nefret etmiwtim
inl11 1202 ay benim ilk oğlumda böyleydim şimdi yine aynıyım sen benim öğlen belirtilerimi taşıyorsun 😀😀
1202 inl11 😄😄bu gebeligimdede turwu cok istiyom ama tatli weylerde yiyom yani hem ekwi hem tatli 😁ama cinsiyeti belli degil
busra34__ inl11 erkek olabilir çıkıntı gördüm dedi ama net değil 12+2 yim kanamam olduğu için mi bilmiyorum ama bende fena şekilde ayağa kalkıp bir iş yapsam ağrı oluyor 😓
busra34__ Zge12 bir iş yapınca hemen belinize ağrı giritor mu ya benim ilk gebeliğim 12+2 yim kanamam oldu onla mı alakalı bilmiyorum ama ayağa kalkıp iki iş yapsam belim kopuyor
Zge12 busra34__ evet canım öyleydi zaten bel ağrısı ile başladı hamileliğimde sonra iş yaptığımda çok ağrı çekiyordum
Esma006 inl11 ayyy benimki tutmuştu belim tutuluyor gibi oluyordu yerden birşey alamiyordum 10 haftaliken fln
Meryemdd inl11 ikizlere hamileydim deli dehşet 3ay boyunca aralıksız belim ağrıdı. Sonrasında da ara ara yaşadım 😀ve süprizzzz iki erkek 🤣😍