zynpdr ben genetik hastalığa sahibim çocuğumda çıkma olasılığı %50 olmasından dolayı tüp bebek tedavisi gen araştırması ile çocuk sahibi olmak istedik eşimle. Dondurulmuş embriyolarım vardı. Ben uterus rüptür yani rahim yarılması yaşadım bebeğim karın boşluğuna düşmesi sonucu ölü doğum yaptım 36 haftalıkken.Bu durumu mayıs 2023 te yaşadım üzerine birden fazla operasyon geçirdim rahmimle ilgili en son 2024 aralıkta histereskopi oldum şubat 2025 itibariyle çocuk sahibi olabilirsin dedi doktorum. Haziran 2025 te transfer oldum. Ve pozitif sonuçlandı şuan 19+3 hamileyim.Nacizane tavsiyem iyi bir Perinatoloji doktoruna muayene olarak görüş almanız. O sizi şu zaman olabilir dediğinde psikolojik olarakta hazır hissediyorsanız sürece başlamış olursunuz. Zaten hamilelik sürecinde Perinatoloji takibinde olmanız gerekecek en azından sürecinden başından sizi tanıması bilmesi ona göre yol haritası çizmesine yardımcı olur. Mesela 34 te doğum yapmamı istedi doktorum. Benzer şeyi yaşamamam için takibi de o yönde sağlıyor.Umarım yakın zamanda güzel ve hayırlı haberler alıp sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.