ceknmz Gokturkmom_ kızımın ismi aden ikinci bebişe hamileyim daha belli değil cinsiyet erkek olursa iki isim arasında kaldık ya Aybars koyacağız Yada Altay Tuna bakalım 💜🫶🏻 kız olursa eğer amine ikra düşündüm bakalım hayırlısı olsun
mutlulukmevsimi İlk kızımın adı Zeynep Gülce (9 aylık ölü doğum sonucu kaybettim)👼🏻 Şimdi 18+1 hamileyim nasipse kızımız olacak Gökçe koyacağız Allahın izniyle💗
zynpdr mutlulukmevsimi Yaa başınız sağ olsun . Benimde benzer bi hikayem var . kızım 36 haftalık doğdu . 1 gün yaşadı sonra vefat etti . İsmi Zeynep Duru’ydu. Eşim bi kızım olursa ismi Gökçe olsun dedi geçen gün . Yazınızı okuyunca dua ettim . Hakkınızdan hep en hayırlısı olsun . Sağlıkla kucağınıza alın .
miracsmom_ mamiali fikri anne kabullenmemişken sürekli onu demeleri can sıkıcı artık netleşip söyleyeceğim daha birde ismini koy neler yapcaz diyo yapacaksanız oğlunun çocuğu diye yapacaksınız ismini taşıyor diye mi sadece 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
miracsmom_ rzyemrykvrk ne kadar güzel isimmiş Alihan han ekleri zaten çok hoşuma gider bu erkekleride anlamış değilim neden ismi devam ettirme çabaları var neyin kanıtı bu🤦🏻♀️🤦🏻♀️
rzyemrykvrk miracsmom_ ah bi anlasam kendisi de saçma buluyor aslında isimdeki Şen ı ama neden böyle ısrarcı anlamıyorum amcalarının isminin yanında hep saçma biseyler var böyle kim koymuş bu isimleri diyorum dedemin işleri işte diyor 🤷🏻♀️
Nrslbkc Makbule1 oğlumun adı ali asaf şimdi ikinci erkek geliyor ona isim bulamadık🙈 abi 5 yaşında ısrarla yağız istiyor ondada ben kararsızım. Babasıda abisi koysun o zmn diyor alangirli işler🤦🏻♀️