23041988 12+3 de kesin kız dedi doktor ama okadar geç ögrenenler varki acaba degişir mi diye şupe var içimde ama bende kız hissediyorum inşallah kızdır gekecek hafta 14 hafta olcak tekrar gidip netleştircem💜💕
dmrelif 23041988 degisebiliyor bana da o haftada kiz dediler 22 olduk birkac gun once ve erkek oldugu kesinlesti
Mege_Adanisa 23041988 aynı şekilde bende ikili tarama testine gitmiştim doktorum kıza benziyor dedi sonra bakarken tekrar dedi baya kıza benziyor diye ay bir oğlum var eğer sonra kız değilmiş derse üzülürüm o kadar istiyorum ki kız olmasını anlatamam 🙈
Dnd_2_3 23041988 bende12 haftalıkken kız demişti kesin bugün gittim 15+erkek dedi bazen testisleri geç oluşabiliyormus bende kızım olucak diye düşünüyordum herseyin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gönlünüzden geçen olur🌸
dmrelif Haftanin son gunu ogrendik gergin ve utangac oldugu icin ultrasonu dovuyordu gorememistik simdiye kadar
Huzurunsesi3 betul_00 16+4 hala bilmiyorum devlet söylemiyor küçük dedi komik ya ne zaman söylersiniz dedim detaylı ulsrasonda dedi 18 20 hafta gelim dedim yok özelde yapılıyor halbuki diğer gebeliklerimi 12 haftada özelde öğrendim yine özele gidecem
23041988 Bana devlet söyledi iki test yapılırken cinsiyet değişen kadar degişmeyende var yarı yarı ya bakalım hayırlısı doktor cok emin konuştu git partini yap degimez diye perintolojı bölümü ultrasyon daha olur
ozlem7090 betul_00 tam 15+0 da öğrendim canım , hem devlet hem özel takipliyim ikisi de kız dedi 🥰 öğrenirsin insallah 🌸
tgcmom betul_00 hatta şöyle söyleyim canım 12 haftalıkken gittiğimde çok kücüktü baktı %60 kız dedi tahmininde ama bu haftalarda belli olmaz yanılma payı cok yuksek dedi dün 15 haftalıktım bacak arasına baktı aşırı derecede belliydi erkek dedi genital organı goruntu yani
eliftuysuz betul_00 ben de 16 haftam da gideceğim doktora henüz öğrenemedik net kaçıncı hafta da öğrenebilirim 🥰
QueenBahar_ crescent_ eğer özel Dr ise öğrenirsin Devlet hastanesi 16 dan önce söylemiyor Ama yinede bebeğin pozisyonu vs iyise öğrenirsin Ben 16 da gittim bacak arası kapalıydı 18 de net gösterdi 💙👼🏻