Selam kızlar ya yazdıklarınızı görünce kafama takıldı 🙂 ben ortaokuldayken yani yaklaşık bi 20 sene öne taşikardi teşhisi konuldu. Üniversiteden mezun olana kadarda beloc zok kullandım, raporluydum. Daha sonra gittiğim bir doktor bana bazı hareketler gösterdi çarpıntı anında yapmam gerekenleri doğru nefes tekniklerini falan. Onları yaptıktan sonra çarpıntılarım çok çok azaldı. Artık senede bir kaç kere olmaya başladı bende ilacı kendi kendime bıraktım yani herhangi bir doktora gitmeden. Ama sıkıntısını yaşamadım çok şükür. Önceki hamileliğimde takip eden doktoruma, anestezi uzmanına fakan hep bildirmiştim ama ritim bozukluğu olduğunu. Hiç bişey demedilee bununla ilgili sadece notlarına yazdılar. Önce normal doğum bekledik üç gün suni sancı aldım olmayınca sezaryene alındım spinal anestezi ile doğum yaptım. Doğum sırasında heyecanlandım sakinleştirici yaptılar. Onun dışında sıkıntı yaşamadım. Şimdi bu hamileliğimde de söyledim doktoruma ama yine pek üstünde durulmadı. Ben acaba bi kardiyolojiye gitsem mi kafama takıldı. Sonuçta ilacı kendim bıraktım. Yani çarpınyım çok çok nadir oluyo ama bi sorun olur mu acaba