Hticee_nurr seymanurbyn şehir hastanesine arkadaşım gitmişti ve nerdeyse bütün gün ilgilenmiş doktor çocuğun yüzünü göremedik diye Eray çalışkanla ilgili çok memnun kalamadım ama belki kişiden kişiye değişiyordur
biryazgecesiii seymanurbyn ben doktorum Semih Özeren ve Eray Çalışkan’ı önerdi. Semih Bey’e randevu aldım ben. Muayene ücreti 7000 ama kart ile ödemede 7800 oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam.
Busraveminisi1 Yasemin_k0 bende izzet hocanın takipli gebesiyim benimde her iki detaylımı kendisi baktı ilgili ve detaycıydı yarım saati geçkin her bir alanı taradı
Nfs_bebe_ zemher 3 hafta sonra randevum var kaç dk sürüyor video vs veriliyor mu detaylı bakıyor mu ?
zemher Nfs_bebe_ 15 dk kadar sürüyor sizin telefonunuzdan video çektiriyor hemşiresine fotoğraf veriyor ayrıca
balcocuk merm perşembe günü gittim ben detaylı ultrason için 1 ay sonra açılacak sıralar doldu dedi ama siz yine gidip bi bakın
gizmomm @“balcocuk” balcocuk burda süreç nasıl ilerliyor kadın doğuma mı randevu alıp ordan mı sorgulatıyoruz ?
balcocuk gizmomm kadın doğum dr haftanız geldiyse kağıt veriyor gidip eğer yer varsa ordan sıra alıyorsunuz 20 haftayı geçmiş olursanız zaten vermiyorlar sıra diye biliyorum