seymanurbyn Kocaeli’nde oturan arkadaşlarım, detaylı ultrasona girdiniz mi? Hangi doktoru önerirsiniz birde fiyatlar neler? 2 hafta sonra detaylıya gireceğim henüz bir karar veremedim
aselsura seymanurbyn bende bugün şehir hastanesinde detaylı için randevuların bittiğini öğrendim devlet hastanesi ve olarak araştırma olarak bildiğiniz detaylı yaptırabileceğimiz varsa bende şurda durayım
merm seymanurbyn Ben yazlikta oturuyorum.Aktif hastanesinde ve medar da 5 bin yakin zamanda arkadasim yaptirdi.izzet bey yapiyor.Cok yavas dediler.Ben 10 haftaligim.Kocaeli.sehir hastanesinden sira alicam .Devlet de kim yapiyor suan bilmiyorum.
EmellC seymanurbyn ben özel takipliydim. Akademi nuri hüseyinoğlu. Kendisi yaptı ayrıntılı ultrasonu ve ücret almadı
Nfs_bebe_ zemher 3 hafta sonra randevum var kaç dk sürüyor video vs veriliyor mu detaylı bakıyor mu ?
seymanurbyn aselsura doktorum semih özeren ve eray çalışkanı önerdi. Yarın arayıp fiyat bilgisi alacağım konak hastanesinde kazım bey yapıyor 7500₺ fiyati
Yasemin_k0 seymanurbyn Eray çalışkan 5500tl Gölcük medar hastanesi de bakan 3 doktor var her doktor fiyatı farklı Adem bey 3700tl, doç dr bertan bey 4500 tl, porf dr İzzet bey de 5000 tl arkadaşlarım çok memnun kaldılar ben de bertan beye randevu aldım
Busraveminisi1 Yasemin_k0 bende izzet hocanın takipli gebesiyim benimde her iki detaylımı kendisi baktı ilgili ve detaycıydı yarım saati geçkin her bir alanı taradı
balcocuk merm perşembe günü gittim ben detaylı ultrason için 1 ay sonra açılacak sıralar doldu dedi ama siz yine gidip bi bakın
merm seymanurbyn Ben bunlari bilmiyordum.izzet bey icin yavas diyorlar.5 bin cd vs veriyor. Arkadas 11 de gitti 3 de cikti
Hticee_nurr seymanurbyn Ben Eray Çalışkana gitmiştim ve hiç memnun kalmadım çalışanlar çok kasıntı doktor da öyle ve 10 dakika ancak bakmıştır dosya felan verdi ama çokta ayrıntılı bakmadı ve ücreti o zaman çok pahalıydı
Yasemin_k0 seymanurbyn arkadaşım gitmişti Cd veriyormuş. Ama biraz kasıntı biriymiş en ufak olmuşuz bir şey görse dan dan süratına söylüyormuş endişelenmen falan umrunda değilmiş. Bi de 22. Haftadan önce bakmıyormuş
seymanurbyn Hticee_nurr çok kararsız kaldım. İlgili ve detaylı bakmıyorsun paramı çöpe atmaya gerek yok
Yasemin_k0 seymanurbyn medar da doç dr bertan beyi araştırın derim bu alandan uzunlığı varmış aynı Eray bey gibi. Ben de çok araştırdım kararsız kaldım bunu tercih ettin haftaya gidicem bakalım. Randevuler çok doluyor iki haftadan önce randevu bulmanız zor olur.
Hticee_nurr seymanurbyn şehir hastanesine arkadaşım gitmişti ve nerdeyse bütün gün ilgilenmiş doktor çocuğun yüzünü göremedik diye Eray çalışkanla ilgili çok memnun kalamadım ama belki kişiden kişiye değişiyordur
Byzbydn seymanurbyn bende haftamda şehir hastanesinde randevu bulamadım malesef umuttepe de yaptırmıştım ilk gebeliğimde orasıda artık sadece riskli gebeleri alıyomuş. Eğer gitme ihtimaliniz varsa sakaryada doktor İlker Ali Çerçi yi öneririm ben temmuz ayında 4500 ₺ verdm ve kendisinden çok memnun kaldım çok ilgili ve gerçekten detaylı bakıyo.
Pofidik123_ seymanurbyn medar İzzet beyi öneririm çok detaylı bakıyo çok güzel yüzlü çok ilgili fiyatı en son 5 bin oldu diye biliyorum