SeydaGolcuk0 cdss Son zaman daha fena oluyo ya ilk hamileligimde 32. Haftadan sonra baslamisti bu durum bende artik son haftalarda yeter bunu alin demistim doktora
cdss SeydaGolcuk0 benim ilk hamileliğim psikolojik olarak da kötü hissedicem diye korkuyorum açıkçası
yaseminsabri SeydaGolcuk0 ilk iki hamileliğimde de yaşamıştm aynısını geçmişti iyiydm yine hamilelikle başa döndük napcam bilmiyom çok çaresiz hissediuom kendmi
SeydaGolcuk0 cdss Hic kotu dusunme daha da bunaltma kendini surekli bunu dusununce de olmuyo biseylerele meşgul ol
yaseminsabri SeydaGolcuk0 ben okutmuştum kendimi diğer hamileliklermde iyi gelmişti yine okutcam geçer diye bekledim ama geçmiyo
SeydaGolcuk0 yaseminsabri Bende öyleyim kafayi siyirdim iyice o durumdayim bakalim banada iyi gelir inşallah
elifakylclk SeydaGolcuk0 tiroidlerinize baktılar mı benim aşırı düşmüş sürekli çarpıntım oluyor bende gideceğim doktora danışmaya
elifakylclk SeydaGolcuk0 siz yine de doktorunuza danışın. Gebelikte çarpıntı normal diyorlar ama ilerleyen haftalarda oluyor belki başka değerlerinize bakarlar