Rabia-Bay44 Gulce12- İç çamaşır veya ped taktığında akıntı iç çamaşırın altında kalıyorsa muhtemelen vajinadan geliyordur ama iç çamaşırın üstünde ise muhtemelen idrar yapılan yerden geliyordur
Rabia-Bay44 Daha önce ki gebeliğimde rahim aniden açılmış ve kısalmıştı 20 haftalık doğuma alındım bebek vefat etti ikinci gebelikde önlem amaçlı serklaj atıldı daha önce yaşadığım durumlardan dolayı korkuyorum yine aynı şey olur diye
Gulce12- Rabia-Bay44 bazen karamsar oluyor insan. Ama kısmet olmayınca bağlasan yine durmuyor önlem alalım gerisi Allah büyüktür inşallah vaktinde alırız bebeklerimizi
Rabia-Bay44 Gulce12- Amin inşallah rabbim hepimizinde yardımcısı olsun sende inşallah hayırlı haberler ile evine dönersin
Gulce12- Rabia-Bay44 ya biraz sertleşiyor etim çekiliyor gibi oluyor. Nst ye bağladığında da öyle oldu bir kaç kez ama sancı çıkmadı bebek bazen toplanıyor demek
edannnnur Gulce12- sizinle benim sorun aynı sarı akıntı ve karın sertliği doktor size tam olarak ne söylüyor
Gulce12- edannnnur korkutmak istemiyorum ama bende enfeksiyon çıktı açılmam varmış ve dün doğum yaptım sancılarım başladı . İyi bir doktoragmrünün bence
Gulce12- edannnnur karın sertleşmesi saatte 3 4 defa oluyorsa sancı olabilir. Bir de benim sarı akıntım regl gibi 4,5 defa peçete değiştiriyordum