ozlembasakz rumkaya benimki İstanbul’da Şehir hastanesi ilk gittiğim doktordan memnundum hala ona devam ediyorum ama sonucuma bakan kadın doktordan sonra devlet hastanesine doğum yaparsam şansıma kimin geleceğini hiç bilmediğim için bu riski almak istemedim ve o gün kesinlikle özele gitme kararı verdim 25. haftadan sonra özele geçmeyi düşünüyorum eğer durumun el veriyorsa özele gitmeni tavsiye ederim en azından para veriyoruz ama güzel muamele görüyoruz diye düşünüyorum benim ilk çocuğum
rumkaya ozlembasakz evet onu anladım gerçekten bi şansımı denemek istedim şehir hastanesinde ama kendi doktorumdan başkası beni rahatlatamayacak onu anladım
ozlembasakz rumkaya evet yani doğumun güzel bir anı kalmasını istiyorum travmatik olmasını istemiyorum ve bu devlet hastanesinde çok yüksek şu an gittiğim doktorumdan memnunum erkek doktor ama dediğim gibi özele geçmeyi de planlıyorum mükemmel bir duruma sahip miyim hayır değilim bir şeylerden kısarak gideceğim ama önemli olan bebeğim ve benim inşallah en doğru kararı verirsiniz
greybrde rumkaya şehir hastaneleri hep öyle malesef keşke imkan olsada hep özellere gidebilsek Kayseri’de aşırı pahalı muayene ve doğum ücretleri.. ya azarlıyorlar ya tersliyorlar ya yüzüne bile bakmıyorlar sanki babalarının hayrına çalışıyorlar sanki maaşları yatmıyor hepsi bir alem
rumkaya greybrde Allah hepsinin kalbine merhamet versin canım diyorum ya özel ilgi bile beklemedim sadece bir açıklama yeterliydi durumuma benim kadar üzülmesini beklemiyorum zaten yüzüme bakmadılar resmen hiç tatmin edici bi muayene olmadı
rumkaya ozlembasakz öyle arkadaşım benim de bir oğlum var özel kreşe gidiyor şimdi kendi doktorumun muayenesi de 3 binden aşağı değildir doğum falan derken illa ki zorlayacak ama ne yapalım yeter ki sağlıklı olsun biraz da olsa özel alaka görmek istiyor insan gebelikte
ozlembasakz rumkaya evet ben bide çok hassas ve nazlı biriyim çok zor bir insanım ve anksiyetem de var bakalım hayırlısı inşallah
bizzocone rumkaya bazı doktorlar sağlıklı değilse düşsün modundalar Hatta bir kere doktor bana kalp atışını duyana kadar gebe gözüyle bakmıyoruz gibisinden ima yapmıştı
rumkaya bizzocone bende bugün o imayı sonuna kadar hissettim zaten ama ben çok erken öğrendim 3 haftada onunla ne hayaller kurdum çok hassasiyet beklemiyorum ama bi tık güzel açıklanabilirdi 😔
ESabi rumkaya bende özel hastaneye gidiyorum erken doğum riskim olabilirmiş bu yüzden doktorum şehir hastanesinde kaydın olsun acil durum için demişti gittim ve asla ilgilenmediler perinatoloji benden test istedi yaptırmadan çıktım sadece kafa karıştırıp kötü davranıyorlar özelden gidenlere umarım bebişin iyidir 🙏🏻
rumkaya ESabi bende aynı amaç için gittim bir kaydım olsun acil bişey olursa diye ama yanılmışım Rabbim mecbur bırakmasın ellerine zaten çok duygusalım gebeliğin başından beri yarına kadar kendi doktorumun dediklerini duymadan içim rahat etmeyecek
Muallim3 rumkaya Çevreden öğrendim. Kanaman varsa yatman gerek niye fellik fellik ev işi yapıyorsun diye asdfghjk. Sağlık sistemimiz kalp ben. Ondan sonra “nodon doktorloro govonmoyosonoz”.
ESabi rumkaya umarım hayırlı haberlerini alırsınız bebişin moralinizi yüksek tutun bu dönemde zor biliyorum ama en azından deneyin🩷🌸🙏🏻
MerveNur- rumkaya ben de gebeliği ilk öğrendiğimde oraya gittim pişman olarak ayrıldım başka bi ultrason odasına gönderip 3 4 saniye bakıldı kalp atışı olduğu halde duymadım görmedm çok kötüydü. Şimdi sonlardayım geçen yine şehire gittim lale dörtışık hanıma odasında ultrasonla bakıldı güzel de geçti memnun kaldım yine randevu aldım siz hangi doktora gittiniz acaba
rumkaya MerveNur- felaket tellalı gibiler dimi? Lale hanımı duymuştum ama randevu düşüremedim. Şebnem inala gittim tecrübeli bir doktora benzettim. Onlar alışmış artık bu tarz senaryolara hassasiyet kalmamış insanın yüzüne karşı pat pat bütün olumsuz şeyleri söyleyip yolluyorlar
rumkaya Muallim3 gerçekten ya bu kadar da olmaz diyor bazen insan. Şimdi kaç haftalıksın bi sorun var mı?
Muallim3 rumkaya 23. Haftada bebeğimi kaybettim. Tüm hamileliğim boyunca kanamam oldu. İğneler, ilaçlar, bir sürü şey kullandım. Keşke kullanmasaydım belki bu kadar geç olmazdı diyorum. Ama sonra da kendimi suçlayacaktım…