2kizannesi30 mommymon Ay bana şey dediler keşke ikincisi de Erkek olsaydı. Ben de dedim ki önce Allah sonra kocam dedi. Onlardan Ne alaka dedi Çok detay vermek istemiyorum dedim bilseydiniz sormazdıniz sizde haklısınız 😁
mommymon 2kizannesi30 herkesinde her konuda bi fikri olmasa iyi olcak gerçekten 🙄 benimde oglum var insallah kiz olur ikinci diyorlar aşırı rahatsız oluyorm
Sarpatesinannesi mommymon döllenme beta ilişkisi düşünürsem oğlumda reglim 10 gün geçmişken 887 imiş geç döllenmiş heralde şimdi cinsiyeti net bilmiyorum bı kız bı erkek dendi bunda regle iki gün kala 101 di yani 10 gün geçse 6000 leri buluyormus yapay zekaya göre ilişki var mı arasında bilmiyorum ama sanki kız bebeklerde beta daha hızlı yukseliyormus
thegirlinahood Sarpatesinannesi ayyy bana umut oldunuz şu an 😅 oğlumda öğrendiğim gündeki beta hcg değerime oranla şu an 2. Gebeligimde 2 kat daha yüksekti. 12 haftalik daha öğrenemedim cinsiyeti. Ama bir kızım olsun cok isterim tabiki🤲
QueenJ mommymon benim geç döllenme, kızım olacak inşallah. Eltimin de geç döllenmeydi oğlu oldu. Bi alakası yok bence geç döllenmeyle cinsiyetin 🫠
Zeyno223344 Şu konuya bir açıklık getireyim mi 😂kızlar eğer yumurtlamadan 3 4 gün önce ilişki olursa kız yumurtlama günü ilişki olursa erkek oluyorumuş bunun sebebide kız kromozu daha dayanıklı olduğu için miş erkek o kadar dayanamıyormuş çok araştırdım
Sarpatesinannesi Zeyno223344 canım bişey sorabilirmiyim X spermi 4-5 güne kadar yaşayabiliyor ama Y spermi geneli 36 saatte ölüyormus max 48 saati varmiş şimdi benim ilişki günlerim 13-15-16 temmuz 16 ve 17 temmuz test pikte 2 gün sürüyor 18 temmuzda çatlamaya giriyor bu durumda X avantajlı degilmi aratirdigin için merak ettim İlaveten shettles yönteminde ki gibi vajina ph düşük ilişki öncesi yıkama yaptım ve yüzeysel ilişki oldu derin değil erkekteki gibi
ikincianneolmayolundaa Gamze1109 erkn gebelik testi yaptim 1 gün kala reglime belli olmiycak derecede silik çıktı sonra 7 gün sonra yaptim o daha belirgin di silikti yine biraz tabi kan verdim sonraki gün 58 cikmisti ilk cocugumda da gecikmemin 3.gunu test yaptim ve silik bir sekilde çıkmıştı onda da 78 cikmisti sonuc