Nrdnkrts Deletedmom_808 sabah haşlanmış yumurta kaşar ceviz peynir sonrasında maden suyu çiğ kuruyemiş tahin pekmez muz süt kefir 3.600gr doğdu oğlum
zeysahn Yumurta hem sağlık hem kilo açısından çok iyi ama maalesef hergün yiyemiyorum midem bulanıyor benim onun yenine bol kaşarlı tost yapıp yiyorum ben
aysegulllllllllll2727 Deletedmom_808 avokado ve muz bn ilk çocuğumda bol bol tükettim ve kilosu gayet iyiydi ve sizede kilo aldırmıyor bu besinler
Fuunndaaa Deletedmom_808 bence tamamen yeme içme ile ilgili değil bebeklerimiz gelişimi bir hafta önce mide bulantısından hiç bir şey yiyemiyorum ben, ama çevremden avakado, kefir, kaşar, muz ve kuruyemiş önerisi çok alıyorum
Yldz_89 Somon balığı ve avokado 1 haftada 500 gr aldı kızım. Tabi arada muz ceviz kabak çekirdeği kaşar peynirde tükettim 36 hafta 3300 kg 51cm olduk
Mor-kelebek Deletedmom_808 bence tamamen bebeğin gelisimiyle ilgili. Hamileliğin başından beri her gün mutlaka muz ve yumurta yedim. Kuruyemiş yemeğe çalıştım şuan 35. Haftadayz bebeğimde gelişim geriliği çıktı. Yani almayan bebek almıyor ne kadar yersen ye. Kilo alacak bebekte gerçekten 9 ay kussan bole bir şekilde kilo alıyor. Herşey nasip bence
elifayaz112_ Mor-kelebek aynen öyle bazen her bebek yeme içmeden kilo almıyor benim eltim hamileyken değil ceviz kefir falan doğru düzgün bir şey yemiyordu ama maşallah bebeği hem uzun boylu hem kilolu doğdu
Annebus Kubraaa_o jersey sütün pastörize olanını alıyoruz zaten bizde ☺️ bu konuda dikkatliyiz başından beri
Annebus Deletedmom_808 peynirci gibi yerler oluyor ya kaya çiftliği vs. Oralara günlük olarak geliyor pastörize çiftlik sütü yani
ksgl Deletedmom_808 benim bebeğim üç hafta önde iri bi bebek, gezen tavuk yumurtası çok yedim çoğunlukla haşlanmış tükettim avokado muz kefir kaşar peyniri bunları hemen hemen her gün yedim. Çocuk aldı başını gitti. Şimdi de hafif pişmanım normal doğum zorlaştı haliyle
kurtoglucnr Kupp97 aksine muz sabah yenir kabız yapmasın diye çocuk doktorumuz söylemişti ordan biliyorum
nilsumm Bbbaaa Orman meyvelisi daha kilo aldırır bence canım protein var için de sağlıklı içim markasının canım
AycaY59 Annebus Annebus ayy kesinlikle bende en başından beri tüketiyorum kaymağı da efsanee oluyoo bebeğim de gayet sağlıklı şükür
Minikbebegimveben Deletedmom_808 Ben her gün haşlanmış yumurta yedim arada avokado bol meyve muz kaşar peyniri yedim kilosu önde
Zeyomr Deletedmom_808 Bebeğimizin boy ve kilosunu belirleyen genler, üreme hücrelerinizin sahip olduğu kromozomlar tarafından taşınır. Yani ortalama boy ve kilosu zaten bellidir. Bu yüzden çokta kasmaya gerek yok aslında. Max değişebileceği 300 400 gramdır.