Annebus Deletedmom_808 bütün bilinenlere ek olarak jersey süt diyorum 😍 mutlaka deneyin biz 3 litre alıyoruz 3 günlük kaymak çıkıyor 🤭 yoğurt yapıyorum bide yoğurdu sütü kaymağı derken baya yağlı olunca bebeğede yarıyor 🤗
AycaY59 Annebus Annebus ayy kesinlikle bende en başından beri tüketiyorum kaymağı da efsanee oluyoo bebeğim de gayet sağlıklı şükür
Gokturkmom_ Deletedmom_808 muz,avakado,kuruyemişler (fındık,badem,ceviz),kefir ,kaşar peynir,yumurta ,et (aklıma gelenler )
2kizannesi30 Deletedmom_808 Ben o kadar üstüne düşmüyorum. Normal doğum yapacağım diye üç buçuk olsun. Dün öğrendim ki acilde 100 Gr eksik 3 kilo Ben de şöyle diyorum boyu var ondan mı ağır çıkıyor. Kefir muz kaşar peyniri avokado Bir de protein ağırlıklı mide bulantısı da ben çok makarna yedim sade ama soslu yiyemedim. Karpuz ayran kuruyemiş ceviz özellikle bunlar acayip kilo aldırıyor.
Annebus Kubraaa_o jersey sütün pastörize olanını alıyoruz zaten bizde ☺️ bu konuda dikkatliyiz başından beri
Kupp97 Deletedmom_808 herkes muz illaki yazmış doğal olarak, bazı yerlerde muzu sabah aç karna değil akşam yemek gerekiyor demişti güya diyetisyeni söylemiş bilgisi olan var mı acaba
kurtoglucnr Kupp97 aksine muz sabah yenir kabız yapmasın diye çocuk doktorumuz söylemişti ordan biliyorum
Esma006 Deletedmom_808 muz,sade kefir,bebe bisküvisi,pekmez tahin,badem,kaju,kabak çekirdeği,nesquik tozu,yumurta, kaşar
Annebus Deletedmom_808 peynirci gibi yerler oluyor ya kaya çiftliği vs. Oralara günlük olarak geliyor pastörize çiftlik sütü yani
Karanfill Deletedmom_808 muz, kaşar peyniri, kuruyemiş özellikle ceviz ve kabak çekirdeği, bal, tahin pekmez, haşlanmış yumurta
Bilge19 Deletedmom_808 patates haşlama,Avakado,Muz,ıspanak,Kaşar peyniri ama kaliteli olandan,kırmızı et,yeşil mercimek,Süt bende bunlar çok aldırdı
Meheremm Süt cok guzel kilo yapar bebeye her gece uymazdan once icersen hem gelsimi guzel olur hem baya kilo aldiriyo