Nurgillerr_ 14 eylülde salgına yakalandım acilde kan aldılar betaya bakmışlar orda 0.2 çıkmıştı büyük bir ihtimal yeni kaldım ben
merakvetas yavuzfk doktorum 1 hafta sonra gelebilirsin dedi ama ben garanti olması için 10 gün beklemeyi düşünüyorum
muhbiri Nurgillerr_ ben yaşıyorum. Adet ağrısından daha hafif seyreden bir kasık ağrım ve bel ağrım var. Bunun dışında hiç belirtim yok
emine04444 betulak benimde sat 20 ağustos. pazartesi gördük keseyi benimde üst kısımda kanama alanım vardı bi de zaten kahverengi lekelenmem de geliyordu. dr 1 hafta yatış ve progestan iğne verdi. hap kullanıyordum zaten
minaaa20 kardellen evet ya bulantı var hafif bi açlık hissedince elim ayağım boşalıyor resmen. Kalbim çarpıyor biraz yorulunca:(( biraz iş yaptım yemeği de hızlı yedim kalbim ağzımda atıyor sanki😿😿😿
rumeysapeker Sati 29 Ağustos normalde 5 haftalık gebe olmam lazım ama yerleşme kanaması şimdi geliyor sanırım ve kese henüz görünmedi yaşayan var mı böyle bir durum döllenme geç olduğu için kese görünmemiş olabilir mi
Nurgillerr_ rumeysapeker benimde öyle şuan bende geç döllenme oldum galiba ağrım var hala geçer inşallah
ebruuuuuummmm rumeysapeker Ben şuan 5+1 deyim geçen hafta keseyi gördük ama kişiden kişiye değişiyormuş. Bende bir haftadır devam eden kahverengi bir akıntı var umarım ciddi bir şey değildir