oznurrns Merhaba sat 3 Eylül Çarşamba günü kaset testle öğrendim gebeliği çok şükür Dün kan verdim sonucu 266 çıktı ❤️ Sonuç nasıl sizce
betulak merakvetas merakvetas benim de sat 20 ağustos bugün doktora gittim 6+1 keseyi de gördüm ama yaninda kanama alanı vardı böyle birseyle karşılan oldu mu
emine04444 betulak benimde sat 20 ağustos. pazartesi gördük keseyi benimde üst kısımda kanama alanım vardı bi de zaten kahverengi lekelenmem de geliyordu. dr 1 hafta yatış ve progestan iğne verdi. hap kullanıyordum zaten
mabel_n betulak sat 20 Ağustos, evet ben karşılaştım, perşembe günü kanama sebebiyle gittim progestan verdi.
muhbiri merveozen96 erken döllenme ola merveozen96 erken döllenme olabilir dedi doktor. Sizin beta değeri de normal aralıkta bence. Kese görene kadar düzenli artıyorsa değerinin ne olduğu önemli değil dedi doktorum.
muhbiri merakvetas embriyo içinde gözükür mü acaba? Kesenin boş olmadığından emin olmadan hamilelik bilgisini ailemle paylaşmak istemiyorum 😊 umarım bi an evvel gözükür 💕
kardellen merakvetas sat 21 Ağustos keseyi gördüm ama kanama lekelenmem vardı şuan için durdu ama daha önce 2 kaybım var korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bunu okuyan arkadaşlar dua ederseniz çok sevinirim 🥺
minaaa20 kardellen evet ya bulantı var hafif bi açlık hissedince elim ayağım boşalıyor resmen. Kalbim çarpıyor biraz yorulunca:(( biraz iş yaptım yemeği de hızlı yedim kalbim ağzımda atıyor sanki😿😿😿
Nurgillerr_ 28 agustos son adet tarihim bugün öğrendim beta 37.93 ama bel ağrım ve kasık ağrım var yaşayan varmı aranızda
muhbiri Nurgillerr_ ben yaşıyorum. Adet ağrısından daha hafif seyreden bir kasık ağrım ve bel ağrım var. Bunun dışında hiç belirtim yok