samaa_ btle97 🥺yapinca mutlaka haber ver benim de regl gunum 5 ekim floya gore 6 ekim yapsam mi ki yarin? Dpo 12 olucak yarin
samaa_ btle97 bat 5 ekim simdi test yaptim negatif😔 gecen ayda boyle yaptim regl oldum yine olmadi sanirim
pullupenguen yavuzayse 3 ay çok kısa bir zaman , sıkmayın canınızı kafada kurdukça stresiniz artar rahat olun
yavuzayse pullupenguen hani kimi var daha ilk çocuğu yaşını doldurmadan istemsizce hamile kaliyo bir yada iki kacamakta nasıl oluyo hayret ediyorum hepsina rabbim uzun hayırlı ömür versin 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲☺️
pullupenguen yavuzayse ben de korunmayı bıraktığım gibi hamile kalmıştım. Fakat 9. Haftada düşükle sonuçlandı.. olanda da olmayanda da var bir hayır. Bunun sebebini bilemeyiz ama mutlaka bizim iyiliğimiz için başımıza gelen sınavlar. Mutlaka sizin için doğru bir zamanı var
sedefhamile Bat 4 benimde 2 gündür regl ağrılarım var hatta regl oldum dedim öyle hissettim ama kontrol ettiğimde öyle bi durum yokmuş af edersiniz kızlar akıntım fazla olmaya başladı normal mi