Anonym666 Selam kizlar, aşılama işleminde spekulum kullaniyorlarmis o agrili oluyormu? Herkez cok korkuyor o aleten…
Akseec Anonym666 yok canım iğne değil bişey değil sadece orayı açıyorlar jel sürmeden yaptıkları için ufak bi acı oluyor a bile diyemiyosun zaten korkulacak bişey yok için rahat olsun anlık bişey yani çıkarırken duymuyosun bile o kadar az oluyo sadece nefesini tut hop takarlar hiçbişey olmaz
Mihra92 Anonym666 acı eşiği çok düşük birisi olarak söylüyorum normal muayene daha zor bence . Bende aşılama yaptırdım stresten midem bulanıyordu . Süreç o kadar hızlı geçti ki 2 dakika bile sürmedi. Hemşireye acıyacak mı ne zaman bitecek dedim bitti toparlanabilirisn dedi o kadar hıssetmedım yani 😃 kendını kasma sonu çok güzel olacak ve bitecek diye telkinde bulun kastığın zaman ağrın olur
mom28_ Anonym666 3 kez aşılama oldum ilkinde çok korkmuştum panik atak derecesi muayene ile aynıymıs inanın çok basit ne agrı ne bisey o aleti hissediyorsunuz o kadar dokunma hissi
Vildan17 Anonym666 biraz acıdı benim ama çok uzun sürmedi işlemden sonra da biraz karın ağrım oldu sadece
Anonym666 Akseec teşekkürler canim yani burda okuduklarin okadar korkutuki.. anestezi altinda yapmayi düsünür oldum
Mihra92 Anonym666 amin inşallah hayırla kolaylıkla olur bu aşılamada. Kendine stres yapma acı tamamen psikolojik acıyacak dersen acır kendini rahatlatmaya çalış acımayacak 2 dakikalık bir işlem hemen bitecek derin nefes alıp ver aklına başka şeyler getirmeye çalış acımayacak diye kodla kendine inan etkisini göreceksin :) anestezili bir işleme gerek yok inan ki muayene daha acılı bence :) doktorunla konuş acı eşiğim düşük yardımcı olur musunuz diye :)
Ftmn123- Vildan17 aşılamanın 3. Günü belirtim yok sadece meme uçları elleyince acıyor sence neden acaba?
Vildan17 Ftmn123- aşılamadan 14 gün sonra net kesin belli olur tutup tutmadığı benimde yarın 2 hafta olucak kontrolüm var bakalım
Anonym666 Cok sagolun kizlar icimi ferahlatiniz yani aşılama anında kasilmak bence etkiliyor durumu ve kasilmamak icin elimden geleni yapicam bakalim hayirlisi, eger hic dayanamasam anestezi uygulatcam mecburen..
Vildan17 Ftmn123- işlemden sonra bende 10 dk oturdum ve 2-3 gün hiçbir iş yapmadım sadece yatıp dinlendim
Anonym666 Ftmn123- bende ilk yaptigimda 10 dakikadn fzla durmamisdim normal hayatima döndüm hemen ama dedigim gibi tutmadi doktor spekulumsuz yapti ama vajinismus sorunu yasadigim icin cok korktum ikinci denememde oda kullanilacak sansi artsin diye cok korkuyorum…
Vildan17 Ftmn123- kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerim acıyor salı günü bir kan tahlili verdim 16.7 çıktı yarın tekrar bakılacak bakalım artmış mı değer