motherof3son MerveS697 ya erkek demişte ben de kız hissettim 😂 doktor yüksek bir tahmin yüzdesi vermiş erkektir o zaman ama. Akınca kız hissediyorum
MerveS697 aselinkardesigeliyor ay neye göre baktınız acaba 🥹 kız çok istiyorum hamile kalmadan rüyamada girdi.. ama 18. Haftada doktorum 80% erkek dedi hala inanamıyorum çünkü bütün belirtilerim kız.. ilk oğlumda 13 kilo aldım ve bunda 9 kilo verdim 😅 tamamen farklı bi gebelik sağolun bi umut oldunuz belki kordondur😆
minikanne31 MerveS697 seni üzmek istemem ama erkek gibi geldi bana da kurban olduğum Allah kimi kız istiyor kimi erkek 😂
Ayfersalih28 MerveS697 doktor dogru demis bebis erkek Kiz bebis ultrasonda tam tombis duruyor Seninki cikinti yukarı duruyor 😍😍😍
minikanne31 MerveS697 şey sorcam peki kalp atisi dk kaç mis benim 8. Haftada 160 dedi Dr oğlunuzdan hatirliyro musunuz çok hızlı olunca kız olabiliyormus bide miden bulanıyor muydun muydu oğlunda
MerveS697 minikanne31 oğlumdada az da olsa bulantı vardı ama kilo kaybı olmadı ve aşırı bi şekilde tatlıya düşkündüm ama şuan tatlıdan çok fazla tiksiniyorum ve bu yüzdende hamile kaldığım kilodan 9 kilo daha azım şuan 5. Ayım bitti 😅 bakalım sağlıklı olsunlarda yeterki
minikanne31 Kızlar hatırlayanlar yazabilir mi ben kızlarımdan hatirlamiyroum ama şuan 8 haftalık hamileyim kalp atisi şuan 160 mis var mı öyle bir şey hızlı olursa kız yavaş olursa erkek diye
Asmintekin minikanne31 onu nasıl öğrendin canım doktor mu söyledi yoksa ultrason kâğıdından yazıyor mu
MerveS697 Asmintekin ilk başda oğlumdaki gibi hamile kalmadan daha rüyasını gördüm kız diye.. sonra tatlıdan tiksinme ciltte sivilcelenme ilk aylar aşırı bi şekilde kilo kaybı.. ve cevremde herkezzz kızz diye diye inandırdılar beni heralde 🤣
Asmintekin MerveS697 bende tatlı tuzlu yiyebiliyorum ekşi şeyleri hiç sevmiyorum suanlık benim de 2 gebelik ilkinde çok rahat hamilelik geçirdim bunda biraz farklı ilki kızdı