demirrleydi_ Elif3419 aynı haftadayız bende yürüyüş yapınca ya da ev işlerini yapınca bıcır bıcır geziyo tekme atıyor ama sürekli yatıp dinlenince bakıyorum oda öyle yatıyor hele dip bucak temizlik yaptığım gün hiç durmuyor ben ayaktayken bile vuruyor 😂😂 o yüzden hareket etmek iyidir sende evin içinde dolan
Elif3419 demirrleydi_ haklısın canım yarından itibaren hareketlenicem😅 korkuttu biraz beni ama hareket etmeye başladı içim ferahladı biraz🤦🏼♀️ heyecan başladı mı sende de ☺️
Gamz01 Elif3419 başla canım kendini çok yormadan her gün 20 25 dk yürü doktorumun bana hep dediği şey bol bol yürüyüş diyor her seferinde
Kabiyra00 Elif3419 illa pilates türü şeyler değil zaten, hareket olsun yeter ki. Size de iyi gelir, daha enerjik olursunuz eminim. Ben şimdi yürüyerek gidip geliyorum bazen. Okulda merdiven çıkıyorum. İzne ayrilir ayrilmaz düzenli spora baslamayi düşünüyorum.
Elif3419 Kabiyra00 genel hayatımızda da olması gerekiyor zaten ben yatmayı çok seven biriyim hamilelikte iyice saldım kendimi yarından itibaren başlıyorum inşallah🫠
demirrleydi_ Elif3419 bende öyleyim hareket etmeyince korkuyorum bütün annelerde var o galiba 😂 ayy başlamaz mı her hafta kontrole gidiyorum artık doktor ne zaman tarih verecek diye bekliyorum ağırlaştım iyice markete gidince bile yoruluyorum 😂
NurAyse_nur demirrleydi_ öyle düşünmeyin çünküü hareketsiz kalan vücut ödem baglıyor ara ara yuruyus yapmanız hem sizin hem bebeginizin saglıgı için cokkk önemli ayrıca kan akışını da dengeliyor yani sezeryan olucm düşüncesiyle bosvermeyin bence ben 3. Sezeryanımı olacagım ve her gün 1 saat kdr yuruyorum hiç birşey yapmasam bile boş boş yürüyorum
demirrleydi_ NurAyse_nur canım yanlış yoruma cevap verdin sanırım ☺️ bende aynı şeyleri demişim zaten hareket etmek iyidir bebeğede hareket katar diye
Elif3419 demirrleydi_ bana 2 hafta sonra gel demişti haftaya gidicem ama sonrasında haftada veya 10 günde bir çağırırım dedi bian önce tarihim netleşsin istiyorum bende ama son haftaya kadar vermicek gibime geliyor 37’de bakıp 1 hafta daha bekleyelim 38’de ameliyatı olda diyebilir☺️
demirrleydi_ Elif3419 ben perinatoloji takipliyim o yüzden her pazartesi gidiyorum bu hafta sorucam artık 35 hafta olucaz hocam ne zaman doğuma alacaksınız diye belirsizlik çok zor ya önünde bir süreç var ama o süreç ne zaman bitecek belli değil bel fıtığım var bel ağrım o kadar arttı ki anlatamam her gece magnezyum içmekten bıktım resmen
Elif3419 demirrleydi_ allah yardımcın olsun bacım magnezyum düzenli iç bende hergün içiyorum 12.haftadan beri şükür onun sayesinde ayaktayım sanırım☺️ neden periontoloji takiplisin? Birde bebişin kilosu ne kadar benim 33.haftada 2 kiloydu biraz zayıf haftasına göre 🙃
demirrleydi_ Elif3419 hepimizin yardımcısı olsun canım bende 15.haftadan beri içiyorum Tansiyondan dolayı takipliyim bir ara 15-9 a çıktı şimdi iyi ama serviste yattığım için perinat takip ediyor Çok şükür benim bebişin kilosu iyi 32+6 da 2213 gram dedi doktor bu hafta söylemedi 2 haftada bir kilosuna bakıyorum dedi kız ve erkek bebeğe görede değişiyor
Hizliveofkeli Ben ilk doğumda sürekli yürüdüm. O kadar çok yürüdüm ki anlatamam. Sezaryen sonrası da hemen ayağa kalktım. Hiç yatmadım. Hemen ertesi gün ayaktaydım. Yani doğuma etkisi yoksa bile sonraki sürece var diye düşünüyorum.
Elif3419 demirrleydi_ maşallah canım senin bebişin kilosu iyimiş☺️ dikkat et kendine sağlıkla kucağına zamanında alırsın inşallah🤲🏻🤍