Arkadaşlar benim ikinci gebeliğim öyle bir Doktorum var ki anlatılmaz bir kere muayeneye gitseniz farkı anlarsınız...Tepe Prime Kutlugül Yüksel kendisi aynı zamanda riskli gebelik uzmanı..Hiçbir Hastaneye bağlı değil tamamen kendi özel muayenehanesi bebekle,gebeyle birebir itinayla ilgilenir Harika bilgiler verir...Özellikle doğumu muhteşemdir Ankara’da tüm özel hastanelerde neredeyse hastanenin bile veremeyeceği kadar özel indirimli fiyatlarla Doğum yaptırır,ben sezeryan doğum yaptım sadece bir gece kaldım🙏 Ameliyattan 4 saat sonra ayakta geziniyordum okadar rahat geçti Doğumum...ikinci gebeliğimi Allah hocama uzun ömür versin ona güvenerek yaptım.Ben bir Anaokulu işletmecisiyim velilerim yakın çevrem kardeşlerimin doğumunu hep kutlugül hoca gerçekleştirmiştir...Kız kardeşim erkek doktor tercihi ve Acıbadem sigorta sebebiyle Acıbadem hastanesi Sarp hocayla başlamıştı gebeliğine...Gebeliği aşırı sorunlu geçiyor,yoğun bulantı ve böbrek ağrılarından ötürü hastanede yatıyor çıkıyor,tüm tahliller yapılıyor,makinalara giriyor çıkıyor birşey çıkmıyordu😪 sürekli normal gebelik Sorunları birşeyi Yok birşeyi yok geri gönderiyordu.Kızkardeşim narin birisidir bizde psikolojik olacağını düşünüyorduk artık hergün annemde kalıyordu...Baştan beri söylemiştim benim doktorumu tercih etmesini ama işte şartları onu gerektirmişti...Son çare sancılar içersinde benim doktoruma gitti..Böbrek taşı olduğu anlaşıldı hemde kaç tane dersiniz? Tam 9 tane karaciğer enzimlerini yitirmek üzereymiş 63 kg dan tam 50 kg ya düşmüştü 3,5 aylık gebeyken...çok Harika bir üroloji Doktoru yardımıyla kızkardeşime Stend takıldı bebeğiyle böbrek ameliyatı oldu ikinci trimester da😪....hamileliği herşeyi zorda olsa yoluna girdi tam 9 ayı tamamladı Kutlugül hocayla ve bebeğini onca anestezi ameliyata rağmen kucağına alabildi 😍😍😍 Merve Tiritoğlu Şengünlerin instagram hesabında videosu var haberlerde bile çıktı,bütün sosyal medya sayfalarında milyonlarca kez izlendi mucize bebek videosu...gebelik dipsiz bir kuyu başımıza hangi noktada ne geleceği bilinmez,her doktor iyi doktor değil,işini şansa bırakmadan elinden gelenin en iyisini yapıp geri kalanını Allah’a bırakmak en güzeli...tıp camiası çok kirlendi Doktorlar özellikle özel hastaneye bağlı çoğu doktor hastanesine prim yaptırıp para kazandırma Peşinde maalesef...Herkese hayırlı doğumlar dilerim