eni67 Hemde harika bir değerle hamilesin maşallah canım benim 234 çıkmıştı maşallah maşallah maşallah şimdi sırada kese görme daha sonrada kalp atışı var ay nasıl mutlu oldum 🥲🥲🥲🥲🥲🥲😭😭😭😭😭😭😭😭Rabbim isteyen emek veren bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah
gulnar500 eni67 Allah herseyi guzel gonlunuze gore versin..Cok tesekkur ederim..evet degerleri anlamadigim icin gordugum gibi sizlere yazdim..Hepimiz icin hayirlisi olsun🥰
betulmommy gulnar500 hayııırr hiç belirtim yoktu bak şimdi 15 haftalığım rabbim insallahhh pozitifi gösterir canımm🥹🥰
gulnar500 ghostty cook tesekkur ederım..Hergun sana 10 kez soru sora sora sonunda gwldık bugune..Allah hepınızın gonlune gore versın🥰
ghostty gulnar500 ay estağfurullah ne olacak☺️ Çok sevindim gerçekten. Zaman geçti gitti bile. Şimdi sıra keseyi görmekte. Ben de yarın gideceğim bakalım🥰
ghostty gulnar500 Tamam canım🥰Benim ilki 580 küsür çıkmıştı, sonra merak edip 3 gün sonra yeniden kendim test verdim yükseldi. İçim rahatladı☺️
ghostty gulnar500 gittim canım iyiydi keseyi gördük şükür, iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz. Sen ne yaptın?
gulnar500 ghostty ben bugun gıtdım kan tahlılım 1145 oldu.ılk ama 444 ıdı.Ama bazı yerlerde okudum bu cok onemlı degılmıs.kesenı gormek lazımmıs.bazen boyle artsa da kese bos ola bılıyormus..Bırde bana pazertesı yazıcak asıstan sen ne zaman gıtdın kese gormeye?
sym_yc ghostty ayy keseyi gördünüz mü çok sevindim sizin adınıza bende keseyi gördüm bir hafta oldu 🥹🩷🩷 çok mutlu oldum birbirimize ultrason resimlerimizi atalım mı 😅❤️
ghostty gulnar500 artışın gayet düzenli. Bence o bazı yerleri okuma artık. Çünkü başkasının olumsuz deneyimleri bizi endişelendirmekten başka bir şeye yaramıyor. Ben araştırmıyorum artık akışına bıraktım. Ben de dün gördüm canım.
sym_yc gulnar500 değeriniz öyle güel artmış ki çok sevindim❤️ inşaAllah kucağınıza almak da nasip olur benim ikiz olduğu halde ikinci verdiğim test 1441 idi sizin maşaAllah😍
gulnar500 ghostty ne guzel canım..sana testden sora ne zaman sora ultrason ıcın cagırdı?1 haftadanmı?sımdı heyecanla onu beklıyorum)
ghostty gulnar500 kese için bir hafta sonrasına çağırmışlardı. Kalp atışı için yaklaşık 2 hafta sonrasına🤗